Prima pagină » Cancan » Prima reacție a Danielei Iliescu după ce Culiță Sterp a condus sub influența alcoolului, a făcut accident și a fugit de la locul faptei

Prima reacție a Danielei Iliescu după ce Culiță Sterp a condus sub influența alcoolului, a făcut accident și a fugit de la locul faptei

17 nov. 2022, 15:12, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp a postat un mesaj pe Instagram în care anunță că manelistul este bine și are grijă să dea vina pe presă în contextul în care cântărețul a condus sub influența alcoolului și a plecat de la locul accidentului pe care l-a produs după ce a trecut pe roșu.

Prima reacție a Danielei Iliescu după ce Culiță Sterp a condus sub influența alcoolului

Soția lui Culiță Sterp a ținut să transmită un mesaj în urma tristului eveniment în care a fost implicat soțul ei.

“Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand), care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare.

Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi”, este o parte din mesajul postat de iubita lui Culiță Sterp pe Instagram.

Manelistul Culiță Sterp a fost implicat într-un accident grav de circulație. Incidentul s-a petrecut în centrul orașului Cluj-Napoca, în noaptea de miercuri spre joi. Din primele informații, se pare că artistul era beat în momentul în care se afla la volanul mașinii sale.

Culiță Sterp era băut când a provocat accidentul de circulație

Culiţă Sterp a scăpat nevătămat, însă celălalt şofer a fost rănit. În vârsta de 32 de ani, victima fost transportată la o unitate medicală pentru investigații de specialitate. Bărbatul nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

Conform IPJ Cluj, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj. Accidentul s-a petrecut la intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor, în centrul Clujului.

„În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD).

Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta”, se arată în comunicatul autorităţilor.

Culiță Sterp s-a ales cu dosar penal după accident

După producerea evenimentului rutier, Culiță Sterp nu ar fi rămas în zona respectivă. A fost ulterior identificat de polițiști.

„Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală’, transmite IPJ Cluj.

Culiță Sterp s-a ales și cu un dosar penal.

„În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier.’, transmite IPJ Cluj.

Comentarii
  • Cat mai bagati in seama taranoii astia basinosi? Auzi domle la taranca fandosita .. „lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi” .. sa se gandeasca rapanoasa cum ar fi sa ii calce un betivan ordinar un copil .. ce a facut taranetele asta afon nu are scuza .. ar trebui sa stea cu capul in pamant 1 an si sa ii fie rusine sa mai iasa din casa ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *