Prima pagină » Actualitate » Prima reacţie a cunoscutului actor Horaţiu Mălăele, după ce s-a zvonit că a murit

Prima reacţie a cunoscutului actor Horaţiu Mălăele, după ce s-a zvonit că a murit

15 apr. 2022, 13:30,
BZI.ro, în Actualitate

Dimineaţa zilei de vineri, 15 aprilie 2022, anunţa pe internet că actorul Horaţiu Mălăele a murit. Mesajele de condoleanţe şi apreciere au început să se adune pe paginile de Facebook în care a fost trimis mesajul fals.

La scurt timp după ce fake news-ul a fost răspândit, cunoscutul actor de film, radio, teatru şi televiziune a avut o primă reacţie.

Fake news: Horaţiu Mălăele a murit. Ce a spus actorul despre acest zvon

Lumea teatrului românesc a fost zguduită în această dimineaţă de o veste neadevărată. Cunoscutul scriitor a avut o primă reacţie, după ce s-a zvonit că Horaţiu Malaele a murit.

Pe lângă mesaj, Mălăele a publicat şi o imagine în care este ilustrata o caricatură a artistului şi semnătura sa.

„Zvoniştilor mei. Că nu muriţi odată, să scăpaţi de mine!…”, este mesajul actorului Horaţiu Mălăele publicat pe pagina personală de Facebook.

Cine este Valentin Horaţiu Mălăele

Valentin Horaţiu Mălăele s-a născut pe 31 iulie 1952, în Târgu Jiu, Gorj. Acesta este un cunoscut actor de film, radio, televiziune, teatru şi voce, regizor, caricaturist şi scriitor roman. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” în 1975, clasa profesor Octavian Cotescu.

Actorul Horațiu Mălăele are o familie superbă, o carieră impresionantă şi a reuşit să se împartă între cele două cu multă iscusinţă.

De mai bine de trei decenii, actorul e căsătorit cu Gabriela Mălăele care i-a dăruit doi băieţi, pe Cristian în vârstă de 30 de ani şi pe Bogdan de 32 de ani, amândoi pasionaţi de actorie și care au jucat alături de tatăl lor pe scenă.

”Când m-am născut, nu erau semne de vreo reuşită a mea în viaţă. Aveam un strabism foarte pronunţat, eram dislexic şi abia citeam, toţi cei din jur râdeau de mine. Eram numit «prostu’ clasei», mi se lipeau bilete cu apelativul ăsta în pauze pe spate. i se spunea mereu că desenez urât şi de atunci nu prea am mai desenat. Eram în suferinţă. Înţelesesem că sunt prost, urât, şi că nu sunt bun de nimic. Apoi, în clasa a V-a, a venit un profesor care mi-a văzut un desen ascuns, şi a vorbit puţin cu mine. La urmă, m-a privit direct în ochi şi mi-a spus clar: «Tu eşti un geniu». Iar eu am început să fiu”, a spus în urmă cu ceva timp Horaţiu Mălăele.

Reamintim faptul că la finalul lunii septembrie, actorul Mălăele a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Mama actorului Horațiu Mălăele a murit în anul 2018

Reamintim faptul că în luna august a anului 2018, mama actorului Horaţiu Mălăele a decedat. Cunoscutl artist se afla în străinătate în momentul în care părintele său a plecat la cele veşnice. În acel moment a hotărât să se întoarcă de urgenţă în ţară.

Horaţiu Mălăele a postat pe contul său de socializare o imagine, pe care a scris un mesaj emoţionant: Doamne, ai ştire şi de mama mea, plecată în zorii zilei la cele veşnice.

Nici până în momentul de față nu se cunoaște motivul care a stat la baza deciziei unei persoane de a zvoni că actorul Horațiu Mălăele a murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
30 iulie 2024
30 iulie 2024