Prima pagină » Cancan ultimă oră » Prima reacție a concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities” după ce au aflat că Ruxi este câștigătoarea! Ce au făcut după ce s-a încheiat competiția

Prima reacție a concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities” după ce au aflat că Ruxi este câștigătoarea! Ce au făcut după ce s-a încheiat competiția

06 feb. 2022, 20:40,
în Cancan ultimă oră

Sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” a ajuns la final seara trecută, iar marea câștigătoare este Ruxi. Finalista a fost preferata publicului încă de la începutul competiției și iată că fanii concurentei au fost alături de ea până la final.

În ciuda faptului că de-a ungul competiției au fost foarte multe momente tensionate între concurente, finalul show-ului a adus împreună toate participantele. Toate celelalte concurente au felicitat-o pe Ruxi pentru succesul ei și s-au bucurat împreună de finalul competiției.

Marea Luptă s-a dat între Viviana Sposub și Ruxi, iar scorul a fost unul foarte strâns. Dacă pe parcursul competiției au avut conflicte care au dus, de multe ori, la lacrimi, de data aceasta concurentele au petrecut împreună, au mâncat, au dansat și s-au simțit bine.

Care a fost relația dintre Ruxi și Viviana Sposub pe parcursul competiției?

Ruxi și Viviana Sposub au avut multe lucruri de împărțit în timpul competiției. Amândouă au fost foarte iubite de public și, iată că, în final, au ajuns să fie cele două mari finaliste ale show-ului.

Tote aceste conflicte și certuri pare că s-au vaporat între cele două odată cu încheierea comptiției. Mai mult decât atât, după ce a fost desemnată mare câștigătoare, cele două cândva rivale s-au luat în brațe, iar Viviana a felicitat-o pe colega sa, semn că au dat uitării toate rutățile.

,,Ironia sorții este că toată emisiunea am fugit una de alta și la final suntem împreună” , a declarat partenera de viață a lui George Burcea în timp ce aștepta ca Ilinca Vandici să anunțe câștigătoarea.

Ruxi, marea câștigătoare a sezonului „Bravo, ai stil! Celebrities”

Seara trecută a fost desemnată cea mai stilată femeie din România, Ruxi. Emoțiile au fost la cote maxime pentru finaliste și pentru toți susținătorii emisiunii. După ce a aflat că este căștigătoare, Ruxi a transmis un mesaj foarte emoționant pentru toți susținătorii ei care nu au lăsat-o la greu nicio clipă.

„Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru. Prin premiul acesta vreau să va demonstrez că trebuie să aveți curaj, să trăiți ce vreți voi. Vouă vi-l dedic!  Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți! Trebuie doar să credeți în voi!”,  a spus Ruxi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *