Prima pagină » Cancan » Prima reacție a Alexiei Eram după ce a pierdut în finala America Express. Ce mesaj a transmis

Prima reacție a Alexiei Eram după ce a pierdut în finala America Express. Ce mesaj a transmis

28 dec. 2023, 12:44,
în Cancan

Prima reacție a Alexiei Eram după ce a pierdut America Express după ce a pierdut în finala America Express a fost una emoționantă. Fiica Andreei Esca a făcut echipa cu fratele ei, Aris, și au ajuns până la finalul competiției.

Aceștia au fost foarte apreciați de către publicul telespectator și au avut parte de susținere până în ultimul moment.

Prima reacție a Alexiei Eram după ce a pierdut în finala America Express

După ce echipa câștigătoare a fost anunțată, Alexia Eram, finalista care a făcut parte din echipa clasată pe locul doi în competiție, a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram, în care a vorbit despre experiența sa în America de Sud și ce însemnătate a avut această aventură pentru ea.

În plus, fosta participantă la emisiunea de la Antena 1 a dorit să le exprime recunoștința atât colegilor cu care a concurat, cât și tuturor celor care au fost alături de ea în această călătorie.

Totuși, așa cum se întâmplă în orice alt concurs, și Alexia Eram a recunoscut că ar fi fost bucuroasă să iasă învingătoare din această competiție care a provocat-o să-și depășească limitele și i-a adus o mulțime de emoții, în fiecare probă în care a participat alături de fratele ei, Aris.

„Desigur că ne-am fi dorit să câștigăm acest concurs, pentru că oricine întră într-o competiție visează la trofeu☺️! Suntem foarte fericiți însă, deoarece ați putut să ne cunoașteți! Și pentru că am luat parte la superba aventură America Express, până la capăt! Poveștile trăite acolo și oamenii cu care ne-am intersectat ne-au deschis mintea și sufletul, intr-un mod aparte. A fost greu dar a meritat din plin! Vă mulțumim din suflet pentru susținerea și încurajările permanente și felicitări echipei câștigătoare!

@mygiulia @vladhuidu @lauragiurcanu @sanziananegru@romicatociu @tociucatalin @iamiuliaalbu @unolteanbarbos@adagales @tonymott_ @ionutrusu @tanase_george@cleopatrastratan @edwardsandaofficial @iuliana.pepene@soniasimionov

De la fiecare dintre voi am învățat câte ceva! Și unul de celălalt. Pentru că fiecare dintre frați are ceva ce nu are celălalt și doar împreună am putut merge atât de departe! Vă mulțumim!

Ps: Și mii de mulțumiri echipei noastre!”, este mesajul transmis de Alexia Eram, pe Instagram, după finala America Express.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au umplut de bani la America Express

Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au umplut de bani la America Express, după ce au câștigat cel de-al șaselea sezon. Cele două s-au luptat cu echipa formată din Alexia Eram și fratele ei, Aris. Astfel, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au reușit să surclaseze celelalte 8 echipe, pentru a ajunge la capătul călătoriei.

Pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro s-au luptat echipele formate din Alexia Eram și fratele ei, Aris, și Sânziana Negru și Laura Giurcanu, după ce echipa formată din Vlad Huidu și Giulia Anghelescu a părăsit competiția în episodul precedent.

După ce Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat America Express 2023, lumea se întreabă cu câți bani s-a ales fiecare dintre ele. Pentru că au câștigat, cele două vedete au primit 30.000 de euro, ceea ce înseamnă adica 15.000 de euro de fiecare.

Prima reacție a Alexiei Eram după ce a pierdut în finala America Express, a fost una de bun simț și plină de emoție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *