Prima pagină » Cancan » Prima poza cu iubitul Andreei Mantea. Deja i-a oferit inelul de logodnă prezentatoarei TV

Prima poza cu iubitul Andreei Mantea. Deja i-a oferit inelul de logodnă prezentatoarei TV

01 sept. 2020, 11:04,
în Cancan

Prima poza cu iubitul Andreei Mantea. Încet-încet, misterul cu privire la iubitul prezentatoarei de la Kanal D începe să se risipească. Astfel, Andreea Mantea a postat pe contul de socializare prima poză cu iubitul ei. Ce-i drept, fotografia a fost făcută noaptea și nu se distinge cine este acesta. Însă, noutatea este că bărbatul i-a oferit deja inelul de logodnă frumoasei brunete…

Frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește Andreea Mantea a făcut-o pe aceasta să înlăture un pic din misterul ce o înconjoară. Astfel, după ce l-a ținut până acum ascuns, prezentatoarea de la Kanal D a făcut publice primele imagini cu iubitul misterios. În cea postată la miez de noapte, cei doi se sărută cu patos pe plajă, în timp ce Luna le-a fost martoră.

Prima poza cu iubitul Andreei Mantea

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a fost copleșită de felicitări după ce a arătat inelul de logodnă. Mai mult, o internaută a mărturisit și cu ce literă începe numele iubitului ei. În vârstă de 33 de ani, Andreea Mantea a plecat în vacanță împreună cu fiul ei, David, și proaspătul logodnic. Deocamdată, încă îl ține departe de ochii curioșilor. Totuși, pe Stories a publicat o filmare în care se vede umbra iubitului ei. Mai mult, pe Instagram a publicat o imagine în care apare în timp ce îl ține de mână. După cum puteți observa, pe inelar are o bijuterie superbă despre care mulți cred că este inelul de logodnă.

„Felicitări! Meriți să fii fericită, iubită și sănătoasă! Să vă iubiți veșnic!”, „Ai primit inelul, cine e norocosul” și „Bă, frate, dacă ea nu vrea să îl arate pe iubitul ei este decizia ei! Că nu suferim noi în locul ei sau altceva. Și dacă ținem la ea, ar trebui să-i urăm sănătate și tot ce este mai bun (…)! Nu este obligată de nimeni să-l arate! Ea este un înger și Doamne ajută să semene la frumusețe și la caracter cu ea! (…)”, sunt doar câteva dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Desigur, deocamdată, ea nu a oferit niciun răspuns în legătură cu logodna. Însă la descriere a mărturisit că a început săptămâna cu relaxare! #LastDayOfSummer.

„Nu pot să zic decât că… merităm! Doamne ajută să fie așa toată săptămâna! Săptămână magică tuturor!” – Andreea Mantea

Cine este iubitul misterios al prezentatoarei de la Kanal D

Târziu în noapte, înainte ca ceasul să bata ora 0:00, Andreea Mantea a postat încă o poză alături de bărbatul care o iubește. După cum puteți vedea, cei doi au fost imortalizați în timp ce se sărută pe plajă la lumina magică a Lunii. La descrierea imaginii, îndrăgita vedetă a pus trei emoticoane în formă de inimă roșie și a notat „#FullMoon #LastDayOfSummer”.

„Doar mie îmi pare a fi Victor Slav?”, a scris Simmmo. La câteva minute, o tânără pe nume Alice a făcut o mărturisire neașteptată despre iubitul misterios al Andreei Mantea: „Tot cu V începe, dar nu e Victor…”

De ce a renunțat la „Puterea Dragostei”

„Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună.

Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie. Nu pierde prea mult financiar, pentru că va prezenta o nouă emisiune. Astfel, va putea fi și aproape de casă”, au declarat surse din anturajul prezentatoarei de la Kanal D.

Acum, dacă a apărut prima poza cu iubitul Andreei Mantea, sperăm ca în curând să aflăm și cine este acesta. Și, cine știe, poate în curând urmează și o nuntă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *