Prima pagină » Cancan » Prima poză cu gemenii lui Ilan și Alina Laufer. Cei doi părinți și-au scos micuții la plimbare

Prima poză cu gemenii lui Ilan și Alina Laufer. Cei doi părinți și-au scos micuții la plimbare

13 apr. 2021, 15:46,
în Cancan

A apărut prima poză cu gemenii lui Ilan și Alina Laufer, care au venit pe lume pe 15 februarie, nu fătră emoții pentru cei doi părinți. După cum se știe, nașterea a fost prematură și s-a produs în a 30-a săptămână de sarcină. Astfel, fetița și băiețelul familiei Laufer au petrecut aproape 40 de zile în incubator la Maternitatea Giulești.

Ilan și Alina Laufer radiază de fericire de când familia lor s-a mărit cu cei doi bebeluși. Alina a născut gemeni pe 15 februarie, un băiețel și o fetiță, iar după 38 de zile de spitalizare a ajuns acasă. Venirea micuților pe lume a fost destul de tensionată ținând cont că nașterea a survenit în cea de-a 30-a săptămână de sarcină.

Prima poză cu gemenii lui Ilan și Alina Laufer

Acum, băiețelul și fetița familiei Laufer au aproape două luni și sunt în afara oricărui pericol. Mai mult, profitând de vremea frumoasă, cei doi părinți și-au scos pentru prima dată copiii la plimbare. Astfel, gemenii au luat contact cu mediul exterior și nu putem spune că le-a displăcut. Ilan și Alina Laufer au imortalizat momentul pozându-se alături de cei doi bebeluși de aproape două luni.

„Prima noastră ieșire cu prințișorii în parc. O duminică frumoasă, dragi prieteni”, a scris Ilan Laufer pe Instagram.

Alina Laufer (39 ani), fosta soție a artistului Jorge, a născut prematur o pereche de gemeni pe data de 15 februarie. Fetița și băiețelul au petrecut 38 de zile la Maternitatea Giulești, însă din 25 martie sunt acasă cu părinții și surioara lor mai mare, de 12 ani, Karina.

Ilan Laufer, tătic la puterea a doua

În data de 15 februarie, Ilan Laufer a făcut anunțul cel mare: a devenit tătic! Omul de afaceri și-a dorit enorm copii cu frumoasa lui soție, Alina Laufer (39 ani) și, după mai multe încercări de fertilizare in vitro, Alina a rămas însărcinată în vara anului trecut. Ea a născut prematur un băiețel și o fetiță care sunt bine amândoi.

„Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a fost mesajul lui Ilan Laufer la acel moment.

Toate grijile lor cu privire la gemeni s-au răspândit odată cu trecerea timpului, astfel că acum și mama, și bebelușii sunt în afara oricărui pericol.

Alina Laufer a fost internată la Maternitatea Giulești

Alina Laufer era însărcinată în aproape 30 de săptămâni și era internată la Maternitatea Giulești din data de 8 februarie. O săptămână mai târziu, aceasta a născut prematur prin cezariană chiar dacă nu se aștepta să se întâmple atât de repede această minune. Mai mult, ea a povestit că nici bagaj nu-și adusese.

„Vineri mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. – luni, 8 februarie). Sunt la Giulești și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină cu Karina (n.r. – fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie cu artistul Jorje) am născut natural. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște”, spunea pe 9 februarie Alina Laufer.

De-atunci, totul a decurs bine, micuții s-au înzdrăvenit astfel că acum a apărut și prima poză cu gemenii lui Ilan și Alina Laufer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024