Prima pagină » Actualitate » Prima imagine cu principalul suspect în cazul morții medicului stomatolog, găsit mort în Brăila. Polițiștii l-au căutat timp de câteva zile
Prima imagine cu principalul suspect în cazul morții medicului stomatolog, găsit mort în Brăila. Polițiștii l-au căutat timp de câteva zile

Prima imagine cu principalul suspect în cazul morții medicului stomatolog, găsit mort în Brăila. Polițiștii l-au căutat timp de câteva zile

21 iul. 2024, 12:00,
BZI.ro, în Actualitate

A fost găsit principalul suspect în cazul crimei din Brăila! Bărbatul bănuit că ar fi ucis-o pe Marina în cabinetul stomatologic a fost surprins în imagini de camerele de supraveghere. Polițiștii l-au căutat în tot acest timp.

Marina a fost găsită moartă, în urmă cu trei zile, în propriul cabinet. Femeia nu a mai ajuns acasă, astfel că soțul ei s-a deplasat până la locul de muncă, unde a avut parte de descoperirea șocantă. Nu se știe în ce context a murit medicul stomatolog, dar au existat mai multe ipoteze din partea polițiștilor.

A fost găsit principalul suspect în cazul crimei din Brăila

Oamenii legii au luat în calcul mai multe ipoteze, inclusiv un jaf înscenat. Rămâne de văzut ce vor decide în ceea ce privește cauza morții Marinei. Până atunci, însă, a fost găsit principalul suspect, pe care polițiștii îl căutau, deja, de câteva zile.

Este vorba despre un bărbat care are cetățenia modolvenească. Acesta ar fi părăsit țara după ce Marina a fost găsită moartă. Imaginea lui a fost surprinsă de camerele de luat vederi.

Ancheta polițiștilor s-a complicat în momentul în care nu au mai reușit să găsească telefonul Marinei, fiind luat din cabinetul ei. Chiar și așa, au fost marcate câteva urme pe scări, care ar putea să le ofere in răspuns în acest sens.

Marina se temea pentru viața ei

Marina trecea printr-un adevărat coșmar în ultima perioadă. Ar fi fost amenințată constant și ar fi făcut curs de portarmă. Urma să își achiziționeze un pistol, cu care să se apere.

Între ea și principalul suspect există un punct comun, și anume cetățenia moldovenească. Marina provenea din Republica Moldova, dar era stabilită în Brăila de câțiva ani, unde lucra ca și medic stomatolog.

Femeia a fost găsită fără viață în cabinet și cu câteva răni provocate de cuțit, în zona gâtului. Ancheta este în desfășurare în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
20 iulie 2024
20 iulie 2024