Prima pagină » Cancan ultimă oră » Prima imagine cu Laura Cosoi și bebelușul ei. Cum se simte vedeta după ce a născut a patra fetiță: „Ne adaptăm”

Prima imagine cu Laura Cosoi și bebelușul ei. Cum se simte vedeta după ce a născut a patra fetiță: „Ne adaptăm”

02 aug. 2024, 20:20,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Laura Cosoi trece printr-o perioadă uimitoare în viața sa. A devenit mamă pentru a patra oară, iar în urmă cu scurt timp s-a întors acasă, unde o aștepta soțul ei, Cosmin Curticăpean. Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare felul în care se simte la scurt timp după naștere.

Laura Cosoi trăiește o frumoasă perioadă după ce a devenit mămică pentru a patra oară. S-a externat împreună cu fiica ei, Aida și s-a întors acasă unde o aștepta soțul ei, Cosmin Curticăpen. Rita, Vera și Lara se află într-o tabără, astfel că încă nu au cunoscut-o pe surioara lor, dar va urma acest moment pentru puțin timp.

Cum se simte Laura Cosoi după ce a născut

Laura Cosoi este în culmea fericirii după ce a adus-o pe lume pe a patra fiică. Vedeta a mărturisit că era un copil predestinat, după ce i-a apărut în vis în urmă cu doi ani, astfel că a așteptat momentul oportun până să o strângă în brațe. Pe rețelele de socializare a publicat și o fotografie cu micuța sa, alături de un mesaj emoționant.

Prezentatoarea de la Vacanță de vedetă spune că se adaptează la noul statut pe care îl are și anume mămică de patru copii. Încă are timp să stea cu mezina familiei și să își facă programul așa cum își dorește. Poate fi vulnerabilă, trecând printr-o perioadă emoțională, mai ales după naștere. Totodată și relația cu soțul ei a devenit mai întimă și s-au schimbat în bine anumite lucruri.

„Suntem acasă de câteva zile bune. Ne adaptăm. Fetele nu s-au întors încă. Am preferat să petrecem câteva zile în trei. Și a fost o alegere înțeleaptă. Apucăm să ne odihnim, să ne îmbrățișăm, să fim cu și pentru Aida cu totul. Eu alăptez, mă recuperez, dorm la prânz, nu trebuie să strâng, să spăl vasele, ci trebuie doar să fiu cu ea. Și, pe lângă intimitatea care s-a creat între noi, de parcă am fi la primul copil, pot să îmi fac programul cum doresc, pot sta ore în șir cu Aida în brațe fără să mă simt vinovată, pot să o mângâi și să mă minunez, pot mă uit la fotografii cu fetele din tabără. Dar cel mai important este că pot fi așa cum simt, pot să plâng fără să mă ascund, fără să explic, fără să mă simt vulnerabilă. De fericire, de nostalgie, de drag, de DOR…

Fiicele vedetei nu și-au cunoscut surioara

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au decis să le trimită într-o tabără pe fiicele lor, iar decizia pare că a fost una înțeleaptă. Vedeta are timp pentru a se obișnui cu bebelușul și să creeze conexiunea necesară dintre ei.

Fetițele urmează să se întoarcă în scurt timp și familia va fi în formulă completă. Urmează o nouă etapă pentru vedetă și soțul ei și abia așteaptă provocările ce vor urma.

„Cât de curând vom fi în formulă completă și întâlnirea fetelor cu Aida va fi copleșitoare. Le-am pregătit și o mulțime de surprize…Va fi o nouă etapă în viața noastră, va fi un nou început în formula de 6, casa va fi plină de viața, de râsete, de chipuri fericite și glascioare cristaline! Și de-abia aștept să le cuprind pe toate în inima mea și să le pastrez acolo pentru totdeauna!

Vă așteaptă mami acasă, puișori de stea!”, a încheiat Laura Cosoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *