Prima pagină » Cancan » Prima imagine cu Kira Hagi şi viitorul ei soţ. Fiica celebrulu fotbalist a mers în vacanță cu grecul Thomas Ferfelis, la Salonic

Prima imagine cu Kira Hagi şi viitorul ei soţ. Fiica celebrulu fotbalist a mers în vacanță cu grecul Thomas Ferfelis, la Salonic

09 aug. 2024, 14:33,
Cezar Bulgaru în Cancan

Kira Hagi s-a întors din vacanța petrecută în Salonic având inelul de logodnă pe deget, alături de viitorul ei soţ, grecul Thomas Ferfelis. Luna trecută, cei doi au fost surprinși sărutându-se în tribune la meciul dintre România și Olanda, din cadrul Euro 2024.

Prima imagine cu Kira Hagi şi viitorul ei soţ

Fiica lui Gică Hagi pare să-și fi găsit sufletul pereche. După câteva zile de vacanță petrecute la Salonic împreună cu iubitul ei grec, s-a întors în România purtând inelul de logodnă. Cei doi s-au afișat pentru prima dată în public la meciul dintre România și Olanda, de la Euro 2024, iar acum au apărut primele imagini din vacanța lor la Salonic.

Kira Hagi, în vârstă de 28 de ani, a studiat actoria la New York Film Academy, unde a obținut licența în 2017, specializându-se în Acting for Film. Ulterior, a continuat studiile aprofundate de actorie la Londra și a debutat în România în scurtmetrajul „București, te iubesc”.

A fost implicată în diverse proiecte cinematografice, iar pictura rămâne o pasiune importantă pentru ea.

La sfârșitul lunii octombrie 2022, a organizat în București expoziția „Rădăcini”, care completează o serie de expoziții anterioare din Constanța („Călătorie” – 2018, „Experiment Dezrădăcinare” – 2019 și 2022, „Sound of Silence” – 2021), Franța („Reflections” – 2021) și Italia („Eternal Feminine”, la Florence Biennale XIII – 2021). De asemenea, a avut un rol în serialul „Lia”, difuzat de Antena 1.

Părinții ei, în frunte cu Gică Hagi, se declară fanii ei numărul 1.

„Nu este o presiune neapărat, nu este o povară numele pe care îl port. E o mândrie pentru mine și mai mult mă inspiră și îmi crează o determinare pentru munca mea. Mie mi se pare normal să muncești și să te dedici unei meserii. (…)

Sunt cei mai mari fani. Cu siguranță. Mă susțin. Ei nu cunosc domeniul, nefiind actori, așa că nu prea pot să-și dea cu părerea‘, a declarat fiica lui Gică Hagi pentru Ego.ro.

Cine este Thomas Ferfelis

Thomas Ferfelis, în vârstă de 28 de ani, este manager la Cernica Events, un local de lux situat pe malul lacului Cernica. Părinții săi, oameni de afaceri influenți, sunt proprietarii holdingului Elgeka Ferfelis, din care face parte și restaurantul, și sunt stabiliți de mulți ani în România. Potrivit profilului său de LinkedIn, Thomas Ferfelis a absolvit în 2019 patru ani de studii de business la renumita University of Southampton din Marea Britanie.

Kira Hagi și Thomas Ferfelis se cunosc încă din perioada în care erau colegi la International British School of Bucharest, însă relația lor a început mult mai târziu, după ce au absolvit.

Recent, a apărut în mediul online și prima imagine cu Kira Hagi şi viitorul ei soţ din vacanța pe care au avut-o la Salonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *