Prima pagină » Cancan ultimă oră » Prima imagine cu fiul cel mic al Lambadei și al lui Tzancă Uraganu! Băiețelul lor s-a născut în urmă cu doar o săptămână

Prima imagine cu fiul cel mic al Lambadei și al lui Tzancă Uraganu! Băiețelul lor s-a născut în urmă cu doar o săptămână

24 sept. 2024, 19:40,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Lambada a născut în urmă cu o săptămână! Mama copiilor lui Tzancă Uraganu a postat prima imagine cu băiețelul ei cel mai mic! Micuțul Alesio a fost surprins în ipostaze emoționante cu sora lui, Anaysa.

Lambada a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu o săptămână. Fiul ei cel mic a împlinit șapte zile, iar mama copiilor lui Tzancă Uraganu a pregătit o surpriză pentru cei care așteptau să îl vadă pe cel de-al treilea copil al ei.

Lambada a postat prima imagine cu fiul ei cel mic

Surprize după surpize pentru fanii lui Tzancă Uraganu. Lambada a postat prima imagine cu bebelușul ei, la o săptămână de când a venit pe lume. Aceasta și-a dus fiul acasă, iar ceilalți doi copii ai ei l-au cunoscut pe fratele lor.

Lambada a postat o imagine cu Alesio în timp ce este ținut în brațe de fetița ei, Anaysa, iar imaginile au atras o mulțime de aprecieri pe rețelele de socializare. Mama copiilor lui Tzancă Uraganu are grijă de micuții ei.

Fiul cel mic a Lambadei a venit pe lume în 17 septembrie 2024, iar câteva zile mai târziu s-a externat, A fost însoțită de partenera lui Costel Biju, care i-a fost alături în cel mai important moment pentru ea.

Mama copiilor lui Tzancă Uraganu a născut la un spital privat

Lambada s-a internat la o clinică privată din București, unde a adus pe lume cel de-al treilea copil. Paparazzii Spynews.ro au fost și ei prezenți și au venit cu cele mai noi imagini cu Lamabda, direct de la clinică.

Mama copiilor lui Tzancă Uraganu a plătit o sumă consistentă pentru a naște. Suma se învârte în jurul a 2.000 euro. La putin timp a născut cu bine un băiețel perfect, care i-a adus multă fericire în suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024