Prima pagină » Cancan » Prima imagine cu fiica lui Smiley. Cum și-a fotografiat-o Gina Pistol fetița

Prima imagine cu fiica lui Smiley. Cum și-a fotografiat-o Gina Pistol fetița

23 mart. 2021, 10:16,
în Cancan

A apărut deja prima imagine cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, care a venit pe lume în data de 9 martie aducându-i în culmea fericirii pe cei doi. Mai mult, cei doi au ales și numele fetiței lor, Josephine Ana Maria. Iar acum Smiley și Gina le-au făcut o bucurie imensă fanilor publicând respectiva imagine.

Gina Pistol și iubitul său, Smiley, sunt în culmea fericirii după ce fiica lor a venit pe lume în urmă cu două săptămâni. Îndrăgita prezentatoare tv a postat în urmă cu puțin timp o fotografie cu cea mică, spre surprinderea tuturor. Fanii s-au topit de emoție când au văzut fotografia cu micuța Josephine Ana Maria.

Prima imagine cu fiica lui Smiley

Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite este în al nouălea cer, după ce pe 9 martie a adus pe lume o fetiță minuntată. Gina Pistol a devenit pentru prima dată mamă, la vârsta de 40 de ani. Astfel, blondina l-a făcut extrem de fericit pe Smiley, care se bucură de noua viață alături de fetele sale. Fanii celor doi au așteptat nerăbdători să o vadă pe fiica celor doi, și se pare că Gina le-a îndeplinit dorința. Vedeta tv a postat o poză cu fiica sa, iar în dreptul imaginii a scris un mesaj emoționant. În fotografie apare piciorul minuscul al fiicei sale, aflat în palma vedetei tv.

„…și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă abia acum o înteleg”, a scris Gina Pistol.

Ce nume are fiica lui Smiley și Gina Pistol

Mai mult, Gina și Smiley au căzut de acord în legătură cu numele fiicei lor. Aceștia au ales un nume special pentru micuța lor, și anume Josephine Ana Maria, un nume deloc comun. În limba ebraică, Josephine înseamnă „Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti”, iar originea numelui provine din cultura evreiască. Aceast nume special reprezintă sensibilitate, intuiție și fire sociabilă.

Viața Ginei Pistol s-a schimbat radical după ce a adus pe lume primul său copil. Blondina a visat mult timp aceast moment, iar Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile și i-a adus o adevărată comoară în viața sa. Josephine Ana Maria a fost așteptată cu mult entuziasm de întreaga familie, iar la scurt timp după ce a venit pe lume, Smiley a împărtășit vestea cu fanii săi.

Micuța Josephine, o adevărată binecuvântare

La aproape două săptămâni după ce a născut, Gina Pistol le-a transmis un mesaj susținătorilor ei cu privire la fiica sa. Astfel, ea și-a exprimat gândurile și trăirile, dar mai ales iubirea pe care i-o poartă micuței sale.

„Suntem fericiţi şi emoţionaţi! Ne dorim să fim părinţi buni şi ştim că cel mai mult ne va ajuta chiar ea, fetiţa nostra, prin tot ce simţim pentru ea. În proiecţiile noastre de familie, ea râde mereu, este sănătoasă şi veselă alături noi. Viaţa ne va purta probabil pe un drum plin de tot felul de emoţii şi stări, unele fix ca în visele nostre, altele imprevizibile. Vrem să putem fi pregătiţi de orice, să o apărăm, să o protejăm, să o ştim bine, cel mai bine cu putinţă”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Venirea micuței Josephine în viața Ginei Pistol și a lui Smiley a fost o adevărată binecuvântare. Și aceasta deoarece prezentatoarea de la Antena 1 credea că nu va putea avea copii. Cu ani în urmă, medicii i-au spus că șansele de a deveni mamă pe cale naturală sunt extrem de slabe. Însă Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile. În altă ordine de idei, prima imagine cu fiica lui Smiley a primit numeroase aprecieri în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *