Prima pagină » Cancan ultimă oră » Prima imagine cu Carmen Grebenișan și noul iubit. Unde au plecat cei doi îndrăgostiți

Prima imagine cu Carmen Grebenișan și noul iubit. Unde au plecat cei doi îndrăgostiți

04 aug. 2024, 09:00,
B, , h, , în Cancan ultimă oră
Carmen Grebenișan a plecat în vacanță cu noul iubit, într-o destinație de top. Influencerița și-a găsit alinarea în brațe altui bărbat la scurt timp după divorțul de Alex Militaru și se vede cum radiază de fericire alături de acesta.
Carmen Grebenișan a trecut printr-un divorț dificil de Alex Militaru după un mariaj de aproape trei ani. După ce și-a trăit viața de femeie singură, a călătorit în mai multe destinații de vis și s-a axat pe dezvoltarea ei, influencerița și-a asumat o nouă relație. Cei doi au plecat împreună în Italia, unde s-au bucurat de peisaje ca scoase din povești. Pe rețelele de socializare, s-a publicat și prima fotografie împreună.

Carmen Grebenișan, prima poza cu noul iubit

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai îndrăgite influencerițe din România și are mult succes pe rețelele de socializare. A avut parte de un divorț dureros de Alex Militaru la doar trei ani după ce s-au căsătorit civil. Cei doi au încercat să-și salveze relația, dar nu s-a mai putut face nimic și au decis să meargă pe drumuri separate. La scurt timp după această decizie, amândoi au plecat în diferite destinații pentru a trece cât mai repede peste perioada dureroasă.
Influencerița a călătorit în Statele Unite ale Americii, apoi s-a întors pe meleagurile românești unde nu a stat să sufere. S-a ocupat de afacerile sale și a încercat să se vindece în urma suferinței create.
Acum este o nouă persoană și și-a găsit alinarea în brațele unui alt bărbat pe nume Cristian. Nu se cunosc prea multe detalii despre noul iubit al vedetei, dar se pare că el locuiește în Miami. Pe rețelele de socializare, Carmen Grebenișan a publicat și prima fotografie împreună, aflați pe terasa unui restaurant, unde au plecat într-o vacanță.

Unde au plecat în vacanță cei doi

Carmen Grebenișan este adepta vacanțelor și a destinaților de vis. De această dată, influencerița și noul iubit au optat pentru a merge în Italia, în munții Dolomiți, unde au parte de o priveliște superbă. Cei doi se bucură de timp petrecut în aer liber, de stat la piscină și de momente romantice în doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024