Prima pagină » Cultural » Prima apariție a lui Dan Ciotoi, după ce a ieșit din spital! Problemele de sănătate l-au schimbat total

Prima apariție a lui Dan Ciotoi, după ce a ieșit din spital! Problemele de sănătate l-au schimbat total

01 feb. 2024, 14:24,
BZI.ro, în Cultural

Dan Ciotoi a apărut în public, la spital, pentru prima dată după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon și operat de urgență.

Dan Ciotoi s-a confruntat cu grave probleme de sănătate în ultimele luni. Membrul trupei Generic a fost diagnosticat cu cancer la colon, trecând ulterior printr-o operație dificilă. La puțin timp după intervenția chirurgicală, artistul a apărut pentru prima dată în public.

Ce a pățit Dan Ciotoi?

Dan Ciotoi și-a îngrijorat toți fanii atunci când a anunțat că problemele de sănătate nu-i dau pace. Ulterior, fiul cântărețului a dat mai multe detalii despre starea acestuia, însă nimeni nu a știut cât de gravă a fost, de fapt, situația.

În urmă cu puțin timp, membrul trupei Generic a făcut primele dezvăluiri, povestind că a fost diagnosticat cu cancer la colon și a trecut printr-o operație extrem de grea.

Intervenția chirurgicală a avut loc chiar la începutul acestui an, iar la puțin timp după ce a ieșit din spital, Dan Ciotoi a apărut pentru prima dată în public. Artistul a fost filmat de colega sa de breaslă, Lorenna, în culisele emisiunii pe care aceasta o prezintă.

Prima apariție a lui Dan Ciotoi, după ce a ieșit din spital

Înconjurat de mai mulți artiști, Dan Ciotoi apărea cu zâmbetul pe buze, însă cu o altă înfățișare.

După ce a fost operat, cântărețul a slăbit îngrijorător de mult. Schimbarea pe care a suferit-o se poate observa cu ochiul liber, Dan Ciotoi ajungând aproape de nerecunoscut. Totuși, deși a trecut prin momente de cumpănă, artistului nu i-a dispărut pasiunea pentru muzică, dar nici talentul, căci în filmulețul respectiv cânta bucuros una dintre piesele care l-au consacrat, și anume „S-a rupt lanțul de iubire”.

@lorennamusicDan Ciotoi -Prima aparitie tv dupa operatie! ( la mine la emisiune , Emisiunea “ joi, petreceti cu noi”, pe Etno tv! In fiecare joi , in direct de la ora 20:00)

♬ sunet original – LORENNA


Fanii cântărețului s-au bucurat să îl vadă, dovadă fiind cele peste 15 mii de aprecieri pe care videoclipul le-a strâns în doar două zile, dar și mulțimea de comentarii în care oamenii îi urau acestuia să aibă parte de multă sănătate.

Declarațiile lui Dan Ciotoi după operație

Zilele trecute, artistul de la Generic a vorbit pentru prima dată despre momentele grele prin care a trecut din cauza problemelor de sănătate.

Dan Ciotoi a dezvăluit că ar fi putut să-și piardă viața dacă nu apela la timp la ajutorul unui medic din Capitală.

Artistul a mărturisit că a fost diagnosticat cu cancer la colon și dus de urgență pe masa de operație, acolo unde a stat timp de 4 ore. În prezent, starea lui Dan Ciotoi s-a mai îmbunătățit, însă cântărețul va mai trece printr-o intervenție chirurgicală, în mai puțin de 3 săptămâni.

„Am avut mai întâi un medic la Târgoviște, care însă mi-a dat drumul acasă,  a zis că n-am mai nimic, dar, după externare, nu m-am simțit deloc bine.

Am întrebat și alt medic, care pe loc mi-a făcut un CT. Rezultatul l-a speriat, m-a trimis de urgență la București, ca să fiu operat. Păi, dacă mă luam după primul medic, muream cu zile, acasă!(…) Am fost diagnosticat cu cancer la colon, nu mă feresc să spun, am fost operat în regim de urgență, căci se fisurase o parte din intestin și toată murdăria pătrundea în sânge. Operația a durat cam 3-4 ore, mi-au tăiat 12 cm din intestin.

Medicul Marius Coțofană este cel care mi-a salvat viața, în ultima clipă. Mi-a spus că, dacă mai întârziam să vin la spital, la București, muream, cu zile, acasă. Acum am anus contra naturii, dar luna viitoare mai urmează o operație, după 20 februarie, în care mi se va reface circulația. Voi fi ca înainte, ca nou”, a spus Dan Ciotoi, după ce a ieșit din spital, pentru Playtech.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *