Prima pagină » Actualitate » Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?

Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?

22 iul. 2024, 08:29,
BZI.ro, în Actualitate

Influencerul Andrei Versace a fost găsit mort în casă. Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea și spune că acesta suferea enorm în ultima vreme după ce familia l-ar fi renegat, iar interlopii l-ar fi terorizat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul sau a fost transportat la INML.

Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea!

Influencerul Andrei Versace, pe numele său real, Andrei Pârvan, a fost găsit fără suflare în propria casă, aflată într-un complex rezidențial de lux din sectorul 1 al Capitalei. Paznicul clădirii a sunat la 112 după ce a simțit un miros înțepător care răzbătea din locuința bărbatului. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului. Pentru că ușa era încuiată a fost nevoie de un echipaj de descarcerare din cadrul ISU București-Ilfov. În apartament au găsit trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace. Influencerul zăcea într-o baltă de sânge pe podea în bucătărie.

Unul dintre prietenii lui Andrei Versace a declarat că acesta nu se droga şi că în urma cu doua săptămâni chemase ambulanța pentru că nu se simţea bine. Ultima dată a vorbit cu patru zile înainte să fie găsit mort în casă.

„Acum undeva la 4 sau 5 zile am stat de vorbă cu Andrei. Am si niste mesaje vocale intre mine si el. Îmi spunea «ce să fac prietenul meu, am început să imi revin». Adica era pe drumul cel bun. A avut niste decaderi in afaceri si nu era multumit de chestia asta. Veti vedea in urma analizelor, Andrei Versace nu era omul care să consume droguri. Îl cunosc din 2014, am fost ca şi copilul lui. Din punctul meu de vedere este o moarte naturală pentru că Andrei era un om plin de viaţă. Până şi duşmanii îl iubeau. Nu avea la cine sa aiba datorii şi nu-l traumatiza nimeni. Avea o familie foarte buna, parintii il iubeau, avea un frate”, a declarat prietenul lui Andrei Versace.

Era anchetat după ce ar fi furat o mașină de 40.000 de euro

Andrei Versace avea deschis pe numele lui un dosar pentru furt care era instrumentat de polițiștii orașului Otopeni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Influencerul ar fi furat mașina unui cunoscut și s-ar fi plimbat cu ea, cu toate că, din cauza consumului de droguri, nu mai avea permis de conducere.

Influencerul începuse să aibă, în ultimii ani, probleme mari de sănătate, din cauza consumului de droguri. În acest context, Andrei Versace a ajuns la Spitalul Clinic de Psihiatrie „prof. dr Alexandru Obregia”, unde a stat internat o bună bucată de timp.

Pe fondul consumului de stupefiante, la jumătatea lunii iulie a anului trecut, pe numele lui Andrei Pârvan a fost depusă o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, prin care un cunoscut de-al acestuia denunța faptul că influencerul i-ar fi furat mașina. Acesta a spus că, la data incidentului, era împreună cu Andrei Pârvan, care se afla pe scaunul din dreapta al mașinii. La un moment dat, reclamantul susține că ar fi coborât să cumpere ceva de la un magazin, iar Andrei Versace ar fi profitat de situație și s-ar fi urcat la volan.

Acum, prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea și spune că acesta suferea enorm în ultima vreme după ce familia l-ar fi renegat, iar interlopii l-ar fi terorizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *