Prima pagină » Radio » Prietena lui Vlad Pascu, implicată într-un mare dosar. A fost implicată în răpirea unei persoane pentru bani

Prietena lui Vlad Pascu, implicată într-un mare dosar. A fost implicată în răpirea unei persoane pentru bani

24 aug. 2023, 12:46,
în Radio

Prietena lui Vlad Pascu este prezentă într-un videoclip ce a devenit viral în mediul online. Ea este implicată într-un mare dosar, fiind parte dintr-un grup de tineri bogați. Aceștia au atacat și sechestrat un alt tânăr pentru a-i fura portofelul cu Bitcoin.

Tânăra se laudă pe rețelele sociale cu consumul de droguri, reflectând un stil de viață dubios influențat de cercul ei de prieteni.

Prietena lui Vlad Pascu, implicată într-un mare dosar

Rebeca Lăzărescu, cunoscută și sub numele de „oxicomană”, a fost implicată în consumul de substanțe periculoase împreună cu Vlad Pascu, care a provocat un accident mortal conducând sub influența drogurilor.

Ea a fost și parte dintr-un grup care ar fi agresat și sechestrat un tânăr cu Bitcoin. Acțiunile lor au fost planificate meticulos pentru a obține banii din portofelul electronic al victimei. Cazul se află acum în instanța Tribunalului Municipiului București, scrie Realitatea.net.

Pe rețelele sociale, Rebeca a menținut în continuare imaginea sa obișnuită de consumatoare. Mai mult decât atât, dorea să arate întregii lumi că părinții ei sunt conectați la tot ceea ce se întâmplă în jur. Într-o conversație cu mama sa, tânăra îi dezvăluie că a luat o pastilă pe care i-a fost prescrisă în mod obișnuit pacienților aflați în stadii avansate de cancer.

Aceasta se aseamănă cu un analgezic asemănător morfinei, având totuși potențialul de a crea dependență. Și lucrurile nu se opresc aici. Prin altă postare, fata primește un avertisment din partea mamei sale cu privire la faptul că este sub supravegherea poliției.

Rebecca dorea să arate întregii lumi că părinții ei știu tot

Cercul social al lui Pascu nu se limitează exclusiv la relația cu Rebeca. Unul dintre apropiații acestuia, evident afectat de substanțe, a fost înregistrat în timp ce consuma detergent de vase.

Vlad Pascu se află în spatele camerei în timp ce filmează același prieten, care este legat în lesă și adoptă un comportament asemănător celui al unui câine.

Cercul social al lui Pascu nu se limitează exclusiv la relația cu Rebeca. Unul dintre apropiații acestuia, evident afectat de substanțe, a fost înregistrat în timp ce consuma detergent de vase.

Vlad Pascu se află în spatele camerei în timp ce filmează același prieten, care este legat în lesă și adoptă un comportament asemănător celui al unui câine.

Pe cine a sunat Vlad Pascu în timp ce se afla la Poliție

Se pare că întreaga tragedie a început la ora 00:40, când un cetățean a sunat la numărul de urgență 112 și a reclamat că o mașină se deplasează haotic pe stradă. Acesta a fost momentul în care polițistul de la Ordine Publică, detașat de la București, a întrebat dacă trebuie să meargă să o caute.

Ca răspuns, dispecerul de la Poliție i-a comunicat că nu poate să-i ofere permisiunea, era necesar să rămână în bloc, adică să ocupe anumite puncte fixe în fața unor cluburi. În jurul orei 02.40, Vlad Pascu a fost oprit în mod accidental de către poliție.

În acest fel, șoferul le-a spus poliţiştilor că actele sunt la tatăl lui, care s-ar fi aflat în Constanţa. După ce agentul ar fi sunat la Dispecerat şi a cerut să îl verifice în baza de date pe şofer, dar şi maşina, lui i s-ar fi spus că totul este în regulă.

Potrivit informațiilor de până la momentul actual, în timpul unui apel telefonic, tânărul ar fi spus că autoritățile nu au ce să îi facă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *