Prima pagină » Radio » Actualitate » Prezentatoarea Roxana Hulpe este însărcinată. Vedeta Pro TV a dezvăluit ce sex are bebelușul

Prezentatoarea Roxana Hulpe este însărcinată. Vedeta Pro TV a dezvăluit ce sex are bebelușul

28 oct. 2022, 12:17,
BZI.ro, în Radio

După ce în septembrie se căsătorea, acum prezentatoarea Roxana Hulpe surprinde pe toată lumea și anunță că este însărcinată. Vedeta Pro TV a reușit să ascundă destul de bine sarcina ținând cont că se află în trimestrul al doilea. În plus, Roxana Hulpe a dezvăluit și sexul bebelușului dar și data la care va naște.

După ce în luna august, toată lumea era luată prin surprindere de cererea inedită în căsătorie pe care i-a făcut-o iubitul ei, o lună mai târziu, Roxana Hulpe se căsătorea cu alesul inimii. Acum, jurnalista Pro TV dă vestea cea mare, și anume că este însărcinată, însă într-un stadiu destul de avansat.

Prezentatoarea Roxana Hulpe este însărcinată

Jurnalista Pro TV a anunțat că este însărcinată, dezvăluind totodată și sexul bebelușului, dar și când va naște. Privind retrospectiv, totul pare să fi decurs pe repede înainte pentru Roxana Hulpe care nici bine nu s-a căsătorit că în curând va deveni mămică.

„Am 32 de ani, sunt pe cale să devin mamă și port zilnic cu mine două inimi. Sunt recunoscătoare și fericită. Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. E minunat să te simți liniștit și împăcat cu tot parcursul vieții de până acum, fără regrete, Universul a simțit asta și iată că mi-a oferit cel mai frumos semn că sunt pe calea cea bună: un bebe, când credeam că nu va fi deloc ușor”, a dezvăluit Roxana Hulpe.

Jurnalista Pro TV mărturisește că se simte foarte bine și toți cei din jurul său o copleșesc cu iubirea ce i-o transmit. Însă dincolo de toate acestea, prezentatoarea recunoaște că are o sarcină destul de avansată și este bucuroasă că a reușit să păstreze până acum secretul.

„Sunt în săptămâna a 26-a, în trimestrul 2, timpul se scurge atât de repede, iar emoțiile cresc, pentru că mă pregătesc de cea mai importantă dintre întâlnirile de până acum. Sper să fie punctual bebele, să nu ajungă nici mai devreme, nici mai târziu, data fiind finalul lunii ianuarie, începutul lunii februarie”, a mai spus prezentatoarea de la Pro TV.

Roxana Hulpe era convinsă că va avea băiețel…

Întrebată de jurnaliștii de la Viva cu privire la sexul copilului, Roxana Hulpe recunoaște că era ferm convinsă că va avea băiețel. Cu toate acestea, astrele i-au hărăzit … fetiță.

„Toată viața am auzit asta: tu ești mamă de băiat! Așa că la prima morfologie am mers convinsă că este băiat. Eram cu mama în cabinetul doamnei doctor și mă întreabă: «Vreți să știți sexul bebelușului?» Am spus: «Da, normal, dar să nu afle mama» și, foarte sigură pe mine, am zis: «Oricum știu că e băiat». Doamna doctor zâmbea, părea că am citit în stele.

În final, după ce a părăsit mama cabinetul, mi-a spus că e fetiță. Faptul că era totul bine cu sarcina, cu bebele, și că era și fetiță a făcut ca acea zi să fie cea mai frumoasă de până atunci. În sinea mea, mereu mi-am spus că îmi doresc o fetiță”, a mai spus Roxana Hulpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *