Prima pagină » Cancan » Prezentatoarea Irina Gologan și-a dat demisia de la Euronews România! Care a fost motivul pentru care a părăsit postul de televiziune

Prezentatoarea Irina Gologan și-a dat demisia de la Euronews România! Care a fost motivul pentru care a părăsit postul de televiziune

09 oct. 2024, 08:52,
Cezar Bulgaru în Cancan

Prezentatoarea Irina Gologan și-a dat demisia de la Euronews România și a surprins pe toată lumea cu decizia sa. După un an petrecut la Euronews România, Irina Gologan a ales să își încheie colaborarea cu acest post de televiziune.

Ultima sa apariție la pupitrul știrilor a avut loc pe 4 octombrie 2024, moment în care prezentatoarea a decis să împărtășească publicului motivele care au determinat-o să renunțe la această funcție. Irina Gologan a discutat deschis despre rațiunile din spatele demisiei sale, aducând claritate asupra acestui pas important din cariera sa.

Prezentatoarea Irina Gologan și-a dat demisia de la Euronews România

Irina Gologan a anunțat că și-a încheiat colaborarea cu Euronews România, după un an în care a fost una dintre figurile centrale ale buletinelor de știri. Prezentatoarea a explicat public motivele din spatele acestei decizii neașteptate, menționând că intenționează să se concentreze pe proiectele sale personale.

Printre acestea se numără și site-ul irinagologan.ro, o platformă prin care vedeta oferă detalii din viața sa de zi cu zi, dincolo de lumina reflectoarelor.

„Am încheiat colaborarea în niște condiții foarte bune cu oamenii de la Euronews. Decizia a fost un pas necesar, pentru că vreau să mă axez pe proiectele personale. Rămân deschisă colaborărilor în televiziune sau radio, însă în acest moment vreau să mă dedic proiectelor personale. Pe lângă site, mă voi orienta și către zona de podcast, un format în plină ascensiune’, a spus vedeta pentru paginademedia.ro.

De ce a luat această decizie

Irina Gologan a dezvăluit, prin intermediul conturilor sale de pe rețelele sociale, motivele care au stat la baza deciziei de a părăsi Euronews România. Prezentatoarea a subliniat că dorește să se dedice mai mult familiei sale și să își concentreze atenția asupra proiectelor personale pe care le are în derulare.

„Am hotărât să spun „DA!’ aspectelor pe care le consider prioritare în acest moment al vieții mele și să iau o pauză de la frenezia știrilor! Nu a fost o decizie ușor de luat, dar am simțit că este momentul să fac mai mult pentru mine, pentru cariera și pentru familia mea!

După aproape 1 an în redacția Euronews, timp în care am spus „Bună seara, România!’ și v-am adus cele mai importante știri ale zilei, de luni până vineri, iată că a venit timpul să spun și… „La revedere!’. Nicio separare nu este ușoară, eu sunt omul care pune suflet și în cele mai banale lucruri pe care le face, însă sunt convinsă că pasul pe care am decis să îl fac este cel potrivit.

Vreau să împărtășesc tot ceea ce am învățat în aceste două decenii de jurnalism, televiziune și Comunicare. Am o mulțime de planuri, atât personale, cât și în plan profesional pe care intenționez să le duc la bun sfârșit în ritmul care mă va face pe mine fericită. Bineînțeles că televiziunea rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. Așa că, cine știe când, unde și cum ne vom mai vedea… Până atunci, stați prin zonă!’, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Facebook.

Irina Gologan și-a dat demisia de la Euronews România după aproape 1 an de colaborare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`