Prima pagină » Cancan » Prezentatoarea Andreea Marinescu de la Pro TV are coronavirus

Prezentatoarea Andreea Marinescu de la Pro TV are coronavirus

23 nov. 2020, 16:02,
în Cancan

După ce în urmă cu câteva zile Neti Sandu anunța că s-a infectat cu temultul virus, și prezentatoarea Andreea Marinescu are coronavirus. Aceasta însă a precizat că a contractat o formă ușoară și starea ei este în general bună.

După Andreea Esca şi Neti Sandu, o altă prezentatoare de ştiri de la PRO TV s-a infectat cu temutul SARS-CoV-2. Este vorba de prezentatoarea știrilor de dimineață, Andreea Marinescu (38 de ani).

Prezentatoarea Andreea Marinescu are coronavirus

Boala momentului a lovit din nou trustul Pro TV! Și această nouă infectare vine la doar câteva zile după ce Neti Sandu a anunțat că este pozitivă la SARS-CoV-2. Acum, o altă colegă de-a ei, de pe tura știrilor de dimineață, anunță care are COVID. Andreea Marinescu, prezentatoarea buletinului de știri alături de Cosmin Stan sau de Mihai Dedu a fost confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2. Din fericire, prezentatoarea Știrilor Pro TV de dimineață se simte bine și ține legătura cu medicul de familie.

În acest moment sunt acasă și sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Țin legătura cu medicul de familie și mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar și pentru ceilalți trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoși, cât mai curând!”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Neti Sandu a fost confirmată pozitiv în urmă cu o săptămână

Săptămâna trecută, Neti Sandu (62 de ani), cea care aduce de ani de zile horoscopul la Pro TV, a anunțat că are COVID-19. Vedeta ProTV se află în izolare, iar stare ei de sănătate este una stabilă. Prezentatoarea horoscopului resimte virusul ca pe o răceală destul de puternică și are câteva simptome specifice.

Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper că toată lumea să fie bine. Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație”, a declarat Neti Sandu.

Astfel, după ce s-a aflat că prezentatoarea Andreea Marinescu are coronavirus la numai câteva zile după Neti Sandu, e posibil să apară și alte îmbolnăviri în trust…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`