Prima pagină » Cancan ultimă oră » Previziunile lui Ion Țiriac în privința Simonei Halep în acuzațiile de dopaj sunt sumbre

Previziunile lui Ion Țiriac în privința Simonei Halep în acuzațiile de dopaj sunt sumbre

13 ian. 2023, 23:20,
în Cancan ultimă oră

Simona Halep se luptă în continuare să își facă dreptate în cazul de dopaj în care este protagonistă de 136 de zile! Din 29 august 2022, de când a pierdut în turul I de la US Open, vedeta tenisului românesc, ajunsă acum pe locul 12 WTA, n-a mai luat racheta în mână în vreun turneu.

Iar, la felul în care merg lucrurile în situația ei, suspendare provizorie, nici nu sunt perspective să o revedem pe fosta lideră a clasamentului mondial pe teren prea curând.

Ion Țiriac a vorbit despre Simona Halep!

Ion Țiriac este omul care a ajutat-o în carieră pe Simona Halep. Acesta a vorbit despre situația în care se află Simona Halep în acest moment și susține că avocații ei sunt lenți.

„E foarte dificil, în asemenea situaţii, să dai sfaturi. Eu i-am spus Simonei care sunt avocaţii, iar acum am aflat că unul murise, nu ştiam… Am văzut-o acum trei zile pe Simona, se antrenează la Stejarii (n.r. – Complexul Stejarii Country Club). Acolo îi dau eu voie să se antreneze, pentru că nu trebuie să cer voie la nimeni. După părerea mea, avocaţii ei sunt lenţi”, a spus fostul președinte al Federației Române de Tenis (FRT), care a recunoscut astfel că a discutat cu Halep despre cazul de dopaj.

Ion Țiriac speră ca avocații să își facă datoria!

De asemenea, Ion Țiriac speră ca avocații Simonei Halep să își facă datoria. Acesta susține că sportiva nu a mai jucat tenis din luna august, iar săptămânile în care nu se află pe teren se adună.

„Sper ca acei avocaţi să-și facă datoria. Dacă, într-adevăr, e un medicament care a fost viciat sau un aliment viciat… Eu, din ce am înţeles, Simona e de apărat din toate punctele de vedere. Problema e că ea din august n-a mai jucat. Că eu nu sunt de acord nici cu ce a jucat ea, cu 2 ani înainte, asta e altceva….Însă săptămânile în care nu joacă se adună şi e periculos şi trist”, a vorbit omul de afaceri la DigiSport.

Previziuni sumbre pentru Simona Halep

Ion Țiriac face previziuni sumbre despre Simona Halep și susține că sportiva o să fie iar pe terenul de tenis în 2 sau 3 ani.

„Dacă merg scriptologia şi manipulările (n.r.- în cazul de doping în care e implicată Halep), cred că o să o vedem, din nou, pe teren peste 2-3 ani. Nu vedeţi că până în ziua de azi, ea n-a putut să depună toate probele? Că să se ducă la producător, iar producătorul să spună: >, iar după aceea să vină cu producătorul la o comisie… Și tot aşa… Unui sportiv de nivelul ăsta trebuie să-i dai şi puţină credibilitate”, a conchis Ion Țiriac la Digi Sport.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024