Prima pagină » Horoscop » Previziunile astrologului Alexandru Păunescu: „Anul 2022 este un roller coaster”

Previziunile astrologului Alexandru Păunescu: „Anul 2022 este un roller coaster”

03 ian. 2022, 14:17,
în Horoscop

Astrologul Alexandru Păunescu vine cu previziuni pe anul 2022. Retrogradările lui Mercur au loc pe două semne zodiacale, trecându-se de la semnele de aer la cele de pământ. În ianuarie, mai și septembrie situațiile vor avea efecte mult mai puternice, iar deciziile se vor schimba in mod radical.

„Din punctul meu de vedere, anul 2022 este un roller coaster. Retrogradările lui Mercur au loc pe două semne zodiacale, trecând de la semnele de aer la cele de pământ.

Astfel, în ianuarie, mai și septembrie vom avea senzația că am rezolvat chestiuni într-un mod foarte ușor, dar situațiile care au primit doar o soluționare de moment vor reveni către noi cu efecte mult mai puternice decât înainte.

Deciziile se vor schimba în mod capital, în conformitate cu efectele pe care le trăim. Așa că vom vedea că una se spune acum, dar peste 1-2 săptămâni lucrurile se vor muta la 180 de grade”, a spus astrologul Alexandru Paunescu.

Astrologul Alexandru Păunescu, despre anul 2022: „Atenție la excesul de zel, urmat de un exces de remușcări”

Potrivit declarației astrologului Păunescu, în perioada retrogradării se plimbă Jupiter între Berbec și Pești, iar Saturn retrogradează în Vărsător.

„Jupiter se plimbă de asemenea între Berbec și Pești în perioada retrogradării. Ne grăbim să facem lucruri, dar apoi regretăm. Atenție la excesul de zel, urmat de un exces de remușcări.

Totuși, Saturn care retrogradează în Vărsător ne deschide mintea și nu vom folosi aceleași tehnici vechi pentru probleme noi. Vom căuta soluții în acord cu vremurile pe care le trăim”, a mai transmis astrologul.

Și Neti Sandu a făcut previziuni pentru anul 2022 și a transmis că anul arată bine pentru multe dintre zodii. Jupiter este în zodia Pești și acest lucru  aduce multe beneficii pentru majoritatea nativilor.

2022 este un an al relațiilor semnificative

2022 este un an al relațiilor semnificative, multe persoane vor dori să își întemeieze familii, să pună bazele unui cămin, deoarece nevoia de consolidare si de integrare este mare. Aceste nevoi pot apărea dintr-o teamă de singurătate. Este un an al lucrurilor durabile. Ceea ce se va construi, va rezista multă vreme.

La nivel social, în 2022 se observă o serie de reforme, mai ales în ceea ce privește piața imobiliară, ajutorarea familiilor și a persoanelor defavorizate. Din punct de vedere financiar, lucrurile vor fi stabile.

„Financiar lucrurile vor fi instabile, se vor da indemnizații și fonduri, dar vor exista și majorări de taxe pentru că există un exces de zel în sumele consumate fără un plan. Sistemul birocratic poate beneficia de optimizări, astfel încât prezența fizică nu mai fie necesară, lucrurile să se desfășoare mai rapid, fără prea multe documente.

Însă aceste optimizări pot veni și cu încurcături: informații eronate, informații lipsă, căderea sistemelor informatice. Dar există mult potențial.”, a spus astrologului Alexandru Păunescu.

Horoscopul Minerva pentru anul 2022 spune că pentru unele zodii karma se schimbă și norocul vine la cei care nici măcar nu se așteptau.

Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului la început de 2022

Anul 2022 poate aduce vești bune unor nativi, pe când ceilalți pot întâmpina dificultăți.

Berbec

Începi săptămâna cu dorința de a fi mai eficient în planificare. Parcă nu mai vrei să pierzi timp suplimentar pentru absolut nimic.

Taur

Astrele te invită să asculți serios și părerile altora. Dacă nu o vei face, vei regreta. Ei îți vor spune lucruri destul de folositoare.

Gemeni

În prima zi a săptămânii, nimic nu îți priește. Mai ai nevoie de puțin timp pentru a te recupera fizic și mental după sărbători.

Rac

Partenerul trece prin tot felul de evenimente, iar starea lui te agită. Curiozitatea îți va fi un adevărat aliat atât acasă, cât și la serviciu.

Leu

Nimeni nu muncește așa cu drag și spor cum o faci tu în prima zi a săptămânii. Te vei pricepe de minune să negociezi.

Fecioară

Astrele îți recomandă să îți pese mai mult de astăzi. Chiar și atunci când îți planifici programul cu familia. Fă-i pe cei dragi să țină cont de tine!

Balanță

Vrei să petreci cât mai mult timp acasă. Poate reușești să nu depășești programul de lucru. Te vei lovi de mulți oameni instabili.

Scorpion

Îndrăzneala și perseverența îți vor fi permise astăzi. Vei fi cel care va crea conexiuni și va găsi soluții la orice problemă.

Săgetător

Ești posesiv cu absolut orice. Nu suporți ca oamenii dragi să le ofere timp și energie altora. Vrei totul pentru tine și o spui insistent.

Capricorn

Cu Soarele, Luna, Venus și Pluto, toate în semnul tău, nu poți avea decât o zi uimitoare. Astrele îți recomandă să îți faci planuri.

Vărsător

În continuare, îți vei păstra nevoia de a sta mai retras. Mercur te va face mai comunicativ. Odihna și somnul sunt destul de importante.

Pești

Te preocupi prea mult de bunăstarea celorlalți. Timpul în care faci asta ai putea să îl investești în unele activități mult mai folositoare pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *