Prima pagină » Actualitate » Prețuri de neimaginat pe Aeroportul Otopeni. 128 de lei un buger
Prețuri de neimaginat pe Aeroportul Otopeni. 128 de lei un buger

Prețuri de neimaginat pe Aeroportul Otopeni. 128 de lei un buger

27 iul. 2024, 21:00, 3 ,
în Actualitate

Un simplu burger ajunge să coste 128 de lei în aeroportul din Otopeni. Prețurile halucinante le depășesc cu ușurință pe cele practicate în restaurantele de lux din Capitală.

Un bărbat care are aproape 100.000 de urmăritori pe o rețea de socializare, a împărtășit experiența sa culinară din aerogară, iar internauții s-au revoltat din cauza prețurilor enorme. Oamenii susțin că aceeași sumă de bani poate fi folosită pentru a achiziționa un bilet de avion.

Comentarii
  • Păi dacă e plină lumea de proști ! Ia să NU cumperi nimeni !, bă da nimeni !, nimic vreo saptamina măcar !

  • Pe principiul : „N-ai bani, nu ți-e foame!”.

  • Celula 26 corp A

    Pe acest individ care conduce ecest Aeroport din capitala Moldovei chiar nimeni nu vrea sa-i puna bratari.Sotul meu lucreaza la o institutie in Aeroportul iasi si confirma toate comentariile aparute, o aerogara care se strica zi de zi ,angajati nemultumiti si altii prea multumiti ,trafic de influenta de la un angajat C.A pt anumite rude (tupeu maxim spune ca face ce face ca poate si vrea ) membrii C. A plimbati aiurea, (a se vedea cati ani de frecat menta) ,fara spatii comerciale ( a se vedea cine detine automatele ) castigarea licitatiei de paza si legatura dnei. care are pila in C.A cu unul din actionari (rasplata a veni a crescut in fct….s-au redus cheltuielile si sa distrus un serviciu pt mofturile ei.) urmeaza rasplata pt sot dupa ce a furat baloti din aeroport va fi sef serviciu.O familie de mincinosi si infractori sustinuti de un alt infractor. Toate se platesc.Lipsa de personal operational. Minciuna la un anumit manager si promisiunile neonorate sunt normalitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *