Prima pagină » Local » Prețuri accesibile de la DOAR 1 LEU în Aurora Multimarket!

Prețuri accesibile de la DOAR 1 LEU în Aurora Multimarket!

01 iul. 2024, 10:22,
BZI.ro, în Local

Descoperă mii de produse cu prețuri accesibile pe rafturile magazinelor Aurora Multimarket! Fie că ai nevoie de produse de sezon precum articole pentru plajă, ochelari, creme pentru protecție solară, pălării, articole pentru conservarea alimentelor, produse antițânțari, produse pentru picnic, articole de pescuit și multe altele, te așteptăm cu prețuri mai mici decât îți poți imagina!

La Aurora Multimarket găsești tot ce ai nevoie pentru tine și familia ta, de la articole de uz zilnic, jucării și cadouri, alimente, articole de îngrijire personală, produse de menaj și detergenți, până la produse pentru casă, accesorii pentru baie și bucătărie, scule, articole de papetărie, produse de grădinărit și multe altele.

Pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte, urmărește-ne pe Facebook: Aurora Multimarket și Instagram: aurora.multimarket.

📍 Adresele și programul magazinelor din Iași:

  • Iași 1 – Piața Voievozilor, nr. 13
  • Iași 2 – Calea Galata, nr. 28, bloc E2 (lângă Profi)
  • Iași 3 – Șoseaua Nicolina, nr. 15, bloc 944 (lângă Dr. Max)
  • Iași 4 – Calea Chișinăului, nr. 29 (în incinta Egros Shopping Iași, Corp A, Stand 1)

Programul de funcționare:

  • Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
  • Sâmbătă: 08:00 – 18:00
  • Duminică: 08:00 – 16:00

Nu rata promoțiile săptămânale! În fiecare luni, apar oferte noi în Aurora Multimarket. Găsești cele mai atractive oferte și ultimele noutăți pe Aurora Multimarket și aurora.multimarket.

Printre ofertele din această săptămână se numără produsele din imaginile următoare.

De ce clienții aleg Aurora Multimarket? Diversitatea și calitatea produselor, prețurile accesibile și frecvența cu care aducem noutăți în magazine sunt foarte apreciate. Prețurile noastre sunt extrem de competitive, media acestora fiind de doar 5 lei!

Nu rata șansa de a economisi și de a găsi tot ce ai nevoie pentru casa și sufletul tău la prețuri incredibile! Vizitează magazinele Aurora Multimarket!

Comentarii
  • Lăsați-ne dracului cu știrea vostra de căcat!!! Reclama ascunsa!!! În ce lume trăiți în peșteră??? Ori ce magazin din Iași are produse de la 1 lei chiar și de la 0.50 lei.
    Veniți cu știri de căcat dacă stam bine și analizam preturile sunt chiar mai mari ca în alte părți nu mai vorbim de calitatea lor ca e jalnica la majoritatea produselor !!! Hai sa ne plimbam un pic prin magazinele de cartier sa vedem câte produse au la un leu sau la 0.50 lei sau în supermarket-urile din oraș. Nu mai spunem de zimer ca au produse noi calitate mult mai buna și preturi chiar mai mici fata de ei. Hai sa facem. Hai sa facem o vizita la ei în magazin sa vedem produse au la un leu daca au sa cautam și în alte magazine sa vedem ce preturi au ei. Ia întrebați-i de reclamele care le afișează cu preturi mici dar ei nici nu au acel produs în magazin?? Ce spuneți de asta??? Întrebați-i ei știu mai bine despre ce vorbesc eu.

  • Magazin ucrainian, zic unii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *