Prima pagină » Turism » Prețul plătit de o familie pentru un sejur la „ultra all inclusive”, în Turcia. Au fost trei adulți și doi copii

Prețul plătit de o familie pentru un sejur la „ultra all inclusive”, în Turcia. Au fost trei adulți și doi copii

13 sept. 2024, 10:54,
în Turism

O tânără a povestit pe rețelele de socializare care a fost prețul plătit de familie pentru un sejur la „ultra all inclusive”, în Turcia. Aceștia au petrecut șapte zile într-un resort din localitatea Side din Antalya, fiind mulțumiți de vacanța lor. Singurul inconvenient pentru turista din Cluj a fost timpul petrecut în aeroport și cu transferul până la hotel.

Turcia a devenit una dintre cele mai râvnite destinații de vacanță și mulți români caută să-și planifice din timp un concediu în unul dintre resorturile, cu servicii all-inclusive. O româncă pe nume Ancuța Juganariu și-a povestit experiența de care a avut parte în Turcia, alături de familie, într-o vacanță la un resort „ultra all inclusive”, din Antalya. Cazul acesteia este unul fericit deoarece sunt și turiști care au avut o vacanță de coșmar.

Prețul plătit de o familie pentru un sejur la „ultra all inclusive”, în Turcia

O turistă româncă a povestit într-un grup de pe social-media, dedicat pasionaților de vacanțe în Turcia, cum a fost experiența ei în exotica țară, preferată de tot mai multe persoane. Femeia s-a arătat foarte mulțumită de sejurul de șapte nopți, „ultra all inclusive”, așa că vă prezentăm cât a costat întreaga vacanță.

„Ne-am întors joi de la #BerryHotelSorgun (n.r. – situat în orașul Side din Antalya). Am început un pic cu stângul, întrucât am plecat cu 20 de minute întârziere și drumul a fost destul de lung (2 ore în aeroport, 2 ore zborul și alte 2 ore drumul de la aeroport la hotel cu autocarul). Am ajuns la ora 23 la hotel rupți de oboseală și morți de foame). Am fost așteptați în fața hotelului, ni s-au luat bagajele până la recepție (apoi duse în cameră), totul a decurs destul de repede, angajații foarte amabili. Am avut noroc cu Soup hour (ora 24-01) pentru că am putut manca ceva, să nu dormim cu stomacul gol”, a povestit Ancuța.

Din fericire, românca și familia ei au descoperit că resortul pe care l-au ales oferă servicii impecabile. Femeia s-a arătat deosebit de încântată de diversitatea meniurilor și mâncarea delicioasă, dar și de momentele de divertisment oferite.

A fost foarte mulțumită de servicii

„La micul dejun, prânz și cină am avut de unde alege, au fost de toate. Băuturi câte am vrut: coniac, whisky, vin, cocktailuri, sucuri, apa (doar îmbuteliată, cea de la robinet nu e bună pt băut).

Baruri sunt în toate locațiile (lobby, piscină, plajă, scenă) și am putut comanda oricând (începând cu ora 10 și până noaptea) și oricât. În fiecare seară au fost spectacole”, a mai relatat femeia.

Ancuța a dezvăluit că tot concediul a costat-o 2200 de euro, pentru trei adulți și doi copii.

„Curățenie s-a făcut zilnic în camere, se alimenta minibarul cu apă în fiecare zi, angajații de nota 10. La piscină curățenie, ca peste tot. Plaja este cu nisip și șezlonguri suficiente, dar intrarea în apă destul de abruptă și cu pietre. Las și câteva poze că să vă faceți o idee cât de cât.

PS: Am plătit 2200 euro pt 3 adulți și 2 copii, 7 nopti”, a precizat aceasta prețul plătit de familie pentru respectivul sejur la „ultra all inclusive” în Turcia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *