Prima pagină » Local » Presupusul criminal al femeii din Iași căreia i-a fost tăiat gâtul a fost arestat! Decizie dată de magistrați – EXCLUSIV
Presupusul criminal al femeii din Iași căreia i-a fost tăiat gâtul a fost arestat! Decizie dată de magistrați - EXCLUSIV

Presupusul criminal al femeii din Iași căreia i-a fost tăiat gâtul a fost arestat! Decizie dată de magistrați – EXCLUSIV

21 dec. 2021, 09:10,
în Local

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în Iași avea să se întâmple o crimă care a şocat întreaga comunitate. Vorbim despre o femeie care a fost ucisă pentru o sumă modică de bani. Femeii i-a fost tăiat gâtul, iar presupusul criminal a fost plasat sub arest preventiv. Magistrații au luat această decizie, iar Nicăi Constantin va sta în spatele gratiilor cel puțin 30 de zile.

Ieșeanul în vârstă de 48 de ani este principalul suspect al crimei. Acesta este acuzat de tâlhărie calificată şi omor.

Presupusul criminal al femeii din Iași căreia i-a fost tăiat gâtul, arestat preventiv

Așa cum o arată şi instantă, Nicăi Constantin, suspectul în dosarul de crimă şi tâlhărie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecătorii au dat sentința după ce inițial oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore. Așadar, decizia poate fi contestată într-o perioadă de 48 de ore de avocatul suspectului:

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe Tribunalul lângă Iaşi în dosarul de urmărire penală nr.998/P/2021, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul NICĂI CONSTANTIN şi, în consecinţă: În baza dispoziţiilor art.226 din Codul de procedură penală, rap. la art.202 şi art.223 alin.(2) din Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului NICĂI CONSTANTIN, cercetat în dosarul de urmărire penală nr.998/P/2021 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi şi faţă de care s-a pus în mişcare acţiunea penală – prin ordonanţa procurorului din 19.12.2021, ora 20,30, dată în dosarul penal nr.998/P/2021 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi – sub aspectul săvârşirii de către inculpat a infracțiunilor de omor. (… ) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi pentru procuror, la judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Iaşi. Soluţionată în Camera de consiliu astăzi, 20.12.2021. Pronunţată în Camera de consiliu astăzi, 20.12.2021, ora 17,00. se arată în decizia judecătorilor.

Femeii i s-a tăiat gâtul doar pentru câțiva lei! Criminalul a fost necruțător

Firul evenimentelor este de o violență ieșită din comun. Așadar, femeia în vârsta de 62 de ani nu a avu nicio şansă în fața agresorului, încercând să se apere dar în zadar. Vorbim despre un jaf urmat de o crimă. Victima și agresorul se cunoșteau pentru că cei doi erau vecini. Oamenii legii au povestit faptul că agresorul a intrat în locuinţa acesteia pentru a-i sustrage mai multe bunuri dar a fost surprins de femeie şi până la crimă a fost doar un pas. Între cei doi a izbucnit un conflict, iar inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit:

„În seara zilei de 18 decembrie 2021, în jurul orei 19:30, inculpatul în vârstă de 48 de ani a intrat fără drept în curtea locuinţei victimei de 62 de ani, din oraşul Podu Iloaiei, cu scopul de sustrage bunuri. În curtea casei, acesta a surprins victima, pe care a început să o lovească cu pumnii şi să o împingă în bucătăria imobilului. De aici, inculpatul a luat un cuţit şi i-a aplicat victimei mai multe lovituri, inclusiv la nivelul gâtului”, a declarat duminică, 19 decembrie 2021, Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

În județul Iași, în ultima perioadă s-a mai produs o crimă care a șocat întreaga țară. Vă aducem aminte faptul că un student marocan și o tânără româncă au fost uciși cu sânge rece, cu zeci de lovituri de cuțit de un individ.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024