Prima pagină » International » Presupusa iubită a lui Vladimir Putin este însărcinată. Alina Kabaeva aşteaptă al treilea copil

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin este însărcinată. Alina Kabaeva aşteaptă al treilea copil

09 mai 2022, 19:00,
BZI.ro, în International

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, aşteaptă al treilea copil, susține un canal rusesc de știri. Fosta gimnastă are deja doi băieți, iar președintele Rusiei, în vârstă de 69 de ani, ar fi fost surprins să afle vestea că va fi din nou tată.

Vladimir Putin nu a recunoscut niciodată o relație cu Alina Kabaeva, dar ea i-ar fi născut doi băieți, în 2015 și 2019, relata presa. Putin ar fi aflat vestea chiar în toiul pregătirilor pentru parada de luni din Piața Roșie, organizată pentru celebrarea zilei de 9 mai, Ziua Victoriei.

Iubita lui Putin este însărcinată

Vestea l-ar fi luat prin surprindere pe liderul de la Kremlin, deoarece se pare că sarcina a fost una neplanificată, arată The Sun, care citează canalul de Telegram al unui post rusesc, General SVR.

„Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată – iar sarcina a fost neplanificată” arată sursa citată.

Potrivit expertului politic rus Valery Soloviev, despre care se spune că are la dispoziție o rețea de persoane din interiorul Kremlinului, supărarea liderului vine după ce a aflat că fosta gimnastă Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, așteaptă un copil.

„Am anunțat de ieri că Președintele Putin nu este în apele lui, pare deprimat și preocupat. Martorii de la fața locului au observat. Este de înțeles, având în vedere că partenera sa de viață și mama copiilor săi, Alina Kabaeva, este din nou însărcinată! Mai ales în această perioadă complicată”, a spus Valery Soloviev.

Militarii ruși au mărșuluit în Piața Roșie de la Moscova de Ziua Victoriei

În urma discursului, mii de soldați ruși au mărșăluit în Piața Roșie, deși aici erau mai puține trupe decât la parada de Ziua Victoriei de anul trecut. A fost expus și hardware-ul militar. Dar un zbor militar planificat a fost anulat, oficial din cauza vremii nefavorabile. Kremlinul se aștepta la o victorie rapidă în Ucraina, posibil în câteva zile de la trimiterea trupelor sale. Nu s-a întâmplat.

Comentarii
  • HAIMANAUA ASTA CU CINE A RAMAS GRAVIDA, NICI INTR-UN CAZ CU DEMENTUL PUTIN MOSNEAG

  • moasha de serviciu

    O sa mai fete scroafa de curvalina craceaeva un putinel cu copite despicate si coarne rasucite!

  • Asta criminala are frica sa nu fie ucisa si s-a fu-tu-t cu unul oarecare ca sa ramana gravida ca sa nu fie ucisa stie ca Putin traieste ultimele zile si are frica pentru viata ei si a celorlalti copii criminali care i-a ca-cat lui Putin. Mizerabila kabaeva criminala este vinovata de razboi ca si criminalul Putin. SI ce daca este gravida trebuie ucisa si ea si copiii toti ai criminalului psihopat Putin. Cand vor creste vor ucide, vor iubi varsarea de sange ca si criminalul Putin,, ce naste din pisica soarece mananca- sa fie ucisi toti . In Ucraina, in Siria rusii au ucis mii de femei gravide si mii de copii. Asa ca copiii criminalului Hitler si cur-va asta nu pot ramane in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *