Prima pagină » Cancan ultimă oră » Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată. Anamaria Prodan pusă în fața faptului împlinit

Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată. Anamaria Prodan pusă în fața faptului împlinit

10 oct. 2021, 16:20,
în Cancan ultimă oră

Lovitură grea pentru Anamaria Prodan. Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată în trei luni, iar asta face ca relația dintre tânără și antrenorul de fotbal să devină și mai serioasă. Se pare că Laurențiu și Corina sunt împreună de mai multă vreme și chiar locuiesc împreună în Craiova.

Laurențiu Reghecampf – tatăl copilului Corinei

Această informație pare să elucideze misterul din jurul problemelor dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Potrivit Fanatik, iubita antrenorului, Corina Bilcon, este însărcinată în trei luni. Relația este cât se poate de serioasă, oficială, iar apropiații celor doi îndrăgostiți știu deja că ei sunt împreună.

Laurențiu și noua lui iubită locuiesc împreună în Craiova și peste câteva luni vor deveni părinți. Corina este însărcinată în trei luni și va avea o fetiță.

Nimeni nu se aștepta la asta, dacă este să judecăm atitudinea Anamariei care a susținut sus și tare că Laurențiu este un soț model și că nu se pune problema de vreun divorț.

A dat de gândit, însă, faptul că în tot acest timp, antrenorul nu a comentat în niciun fel informațiile cu privire la despărțirea de soția sa. El a spus o singură dată că va divorța și a rugat pe toată lumea să păstreze discreția. Ulterior, Anamaria a infirmat divorțul și a declarat că totul a fost o glumă și că nu se pune problema să se despartă de Reghecampf.

Reacția Anamariei Prodan când a aflat că iubita lui Reghe este însărcinată

Potrivit Fanatik, întrebată ce părere are despre această situație, impresara fotbaliștilor a răspuns că nu știe despre ce este vorba, nici cine este această Corina și de ce se bate moneda pe numele ei. Anamaria Prodan a ținut să sublinieze că abia ce a vorbit cu soțul ei și că nu se pune problema de așa ceva.

Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea… a declarat Anamaria Prodan.

De altfel, Anamaria a susținut în repetate rânduri că îi va apăra întotdeauna pe cei dragi ei, chiar dacă aceștia greșesc, și se poate să fie vorba de asta și în acest caz. Vedeta îi are de partea ei pe copii care au avut reacții vehemente de fiecare dată când în spațiul public au apărut informații cum că Reghe ar călca strâmb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *