Prima pagină » Titlurile zilei » Presupusa amantă a celui mai popular preot din România face dezvăluiri în premieră! Femeia recunoaște că a avut câteva întâlniri cu slujitorul Domnului: „Eu am spus că am fost cu părintele la cafea” – EXCLUSIV

Presupusa amantă a celui mai popular preot din România face dezvăluiri în premieră! Femeia recunoaște că a avut câteva întâlniri cu slujitorul Domnului: „Eu am spus că am fost cu părintele la cafea” – EXCLUSIV

12 iul. 2024, 02:00, 13 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Iulia Vasilica Țipău, presupusa amantă a preotului Florin Costel Văscu, ce a fost alungat cu scandal din parohia Hăbășeti, rupe tăcerea. Femeia recunoaște că a avut câteva întâlniri cu slujitorul Domnului, dar susține că acestea au fost strict amicale, dat fiind că preotul îi era și duhovnic. Relația dintre cei doi nu ar fi fost niciodată una intimă

Pr. Costel-Florin Văscu a fost alungat, înainte de Sărbătorile Pascale, de enoriașii din localitatea Hăbășești, comuna Strunga, județul Iași, după ce s-a zvonit că avea o relație extraconjugală cu o tânără din Pașcani, Iulia Vasilica Țipău. Femeia este căsătorită la rândul său, fiind mama unui băiețel în vârstă de 11 ani, care acum este prins în mijlocul scandalului. Deși a fost alungat cu scandal din Parohia „Sfântul Gheorghe” Hăbășești, Costel-Florin Văscu nu a fost caterisit, ci a fost transferat la o parohie din Arhiepiscopia Tomisului. La rândul său, Iulia Vasilica Țipău se află în plin proces de divorț.

Presupusa amantă a preotului din Hăbășești rupe tăcerea

Iulia Vasilica Țipău susține că soțul său, Răzvan Țipău, este o persoană foarte geloasă, iar din acest motiv încearcă să convingă pe toată lumea că are o relație extraconjugală cu fostul paroh din localitatea Hăbășești, comuna Strunga, județul Iași. Femeia a dezvăluit că relația cu soțul său s-a deteriorat în urmă cu circa 2 ani, iar preotul nu a avut nimic de-a face cu acest lucru.

„Pot să trimit documente care atestă că soțul meu este bolnav, că mi-a făcut viața un calvar. Toate prostiile astea sunt în mintea lui. Peste tot a venit cu martori falși. Preotul Văscu a fost într-un conflict cu familia mea încă de când a venit în parohie, acum 5-6 ani, iar soțul meu a fost pionul principal al lor, iar eu am fost băgată în toată mizeria asta de cumnatul meu și de sora mea. Preotul acesta a fost duhovnicul meu și atât. Nu există dovezi că am fost intimi. Familia mea a spus că am fost în mașină cu preotul, iar copilul meu este foarte afectat de asta. A ajuns să nu mai meargă la școală din cauza asta. Merg la psiholog cu el. Nu este așa cum spune el, că preotul a stat luni de zile în casa mea. Câte ore a stat preotul ăsta în casa mea, atâtea zile să aibă soțul meu. Soțul meu este foarte gelos. Noi aveam probleme în căsnicie de câțiva ani, de doi ani, nu există să dăm divorț din cauza preotului. Noi am vrut să divorțăm și de Crăciun, dar era închisă Judecătoria. Eu nu am fost niciodată pusă într-o asemenea situație și mi-a fost jenă. Am zis, dacă ne despărțim, să nu facem scandal, să o facem în liniște. Toată problema asta a căzut pe copil, el este într-o depresie puternică. L-am blocat pe soț, nici nu-i mai spune tată. De când a început scandalul ăsta, suntem urmăriți peste tot. Soțul are ordin de protecție 4 luni, deoarece m-a agresat, iar totul s-a întâmplat în fața copilului, îmi zicea că îmi taie capul, că îmi taie gâtul. El a plătit martori mincinoși, dar la mine nu s-a băgat nimeni, am o vecină la care am dus copilul să stea când soțul m-a bătut și m-a tras de păr, dar nu vrea să se bage. Noi, de 2 ani, aveam probleme în căsnicie, nu mai comunicam, ne răcisem, el era violent și cu copilul. Nimeni nu ne știa casa, chiar și prietenii noștri au rămas surprinși, dar noi încercam să salvăm aparențele pentru copil. Prima dată, am vrut să divorțăm la notar”, a declarat Iulia Vasilica Țipău.

Iulia Țipău: „El zice că își iubește foarte mult copilul, dar din luna martie nu a mai contribuit cu niciun ban pentru creșterea lui”

Scandalul dintre cei doi soți îl afectează pe copilul acestora, în vârstă de 11 ani. Iulia Vasilica Țipău susține că soțul său nu a mai contribuit financiar, din martie 2024, la creșterea minorului, iar de fiecare dată când își vede băiețelul, Răzvan Țipău îi aduce doar reproșuri.

„Acum, spune de ce duc copilul la țară. Eu duc copilul la bunici pentru că așa e normal, trebuie să petreacă timp și cu bunicii. El, imediat ce duc eu copilul la țară, zice că am plecat la Constanța. Eu nu mai pot de acum să plec din oraș, că mă urmărește el peste tot. El zice că își iubește foarte mult copilul, dar din luna martie nu a mai contribuit cu niciun ban pentru creșterea lui, i-a dat doar 50 de lei de 1 iunie. I-a cerut bani că nu mai avea încălțăminte și i-a zis să ceară de la preot. Vine pe la gard și care să întrebe băiatul ce face, îi reproșează că l-a învățat popa, că ascultă de popă. Copilul a zis că nu mai suportă situația asta, că se aruncă de la etaj. Eu duc copilul la țară pentru că lucrez. El, din martie, nu mai lucrează, fiindcă mă urmărește pe mine. Câte prostii a putut să zică, că eu stăteam cu preotul în casă și cu copilul. Situația asta e neplăcută și pentru preot, cum poate să zică soțul meu că preotul e despărțit de preoteasă. Eu am luat legătura cu ea și ei îi este rușine să mai iasă pe stradă. Toată nebunia asta a plecat de la Hăbășești, de la cumnatul meu. Nu știu de la început conflictul, știu că preotul nu a fost dorit, jumătate de sat nu l-a vrut. Cumnatul meu, având relații, a fost șef de post, a luat enoriașii și i-a dus să facă plângeri pe la Mitropolie. Oamenii s-au împăcat apoi cu preotul, iar cumnatul meu a rămas dușman și de aici a început tot”, a adăugat femeia.

Femeia recunoaște că a ieșit la cafea cu parohul

Iulia Vasilica Țipău recunoaște că a avut câteva întâlniri cu preotul Florin Costel Văscu, dar susține că acestea au fost strict amicale. Cei doi s-ar fi întâlnit inclusiv la o cafenea din Pașcani, acolo unde au și fost văzuți de soția unui prieten de familie. Despre această întâlnire a aflat și Răzvan Țipău, iar de aici a început întregul scandal.

„Nimeni nu m-a văzut de mână cu preotul. Când ați pus video cu taxiul, eu mergeam la țară, iar preotul se întorcea de la Botoșani și, fiind duhovnicul meu, m-a luat și pe mine. De ce soțul meu nu spune că de multe ori ne întâlneam cu preotul la pomeni, la mama mea la cafea, vorbeam normal. Nu a arătat niciodată că m-ar place. Cum poate zice că a pictat icoana cu Sfânta Varvara după chipul meu, când icoana aia e pictată acum 6 ani, când preotul nici nu mă cunoștea. Preotul a scris și o carte de Sfânta Varvara, iar eu am cumpărat-o. Când soțul meu a primit ordin de protecție, eu a trebuit să mă mut la țară, iar soțul meu a ars și cartea, și icoana. El umblă cu martori falși, se laudă că a băgat mii de euro în dovezile pentru divorț. Acum, mă amenință că are un film indecent cu mine și preotul. Dacă erau dovezi, de ce nu le dezvăluie. Nu sunt dovezi, ci totul e din auzite. Dacă era adulter, ne-ar fi fotografiat lumea. Eu am recunoscut că am fost cu părintele la cafea, nu m-am ferit de nimeni, dar nu am fost în calitate de iubita lui. Eu și preotul ne întâlneam la țară, mergeam la biserică, ne întâlneam la praznice. Într-o dimineață, duceam copilul la școală, iar preotul avea treabă la protopopiat și i-am propus să mergem să discutăm la o cafea tot problemele din parohie, cu sora mea. Dacă voiam să mă duc cu el, mergeam într-o pădure, nu îi văzul lumii, în centrul orașului. La cofetărie lucra nevasta unui prieten de-al nostru care ne purta sâmbetele și de acolo a pornit tot”, a mărturisit presupusa amantă a preotului din Hăbășești.

Comentarii
  • Cand băutura pune stăpânire și pe sula, vezi popa peste pupăză.

  • 🥸 Mesaj pentru " cornutto" ...adică soțul incornorat 👹

    Măi oameni buni, puneți mâna și vă impăcați, că râde toată lumea de voi.
    A făcut popa sex cu nevasta ta? Mare brânză, încălzești o căldare cu apă,o torni într-o balie, pui si niște petale de trandafir…și începi să o speli pe Vasilica cu săpun (acolo „jos” în părțile moi și rușinoase)…crede-mă, e ca nouă, nu bate, nu troncăne! 🥲

    Cunosc bărbați insurați în situații mai grave decât a voastră, de exemplu nevestele lor au făcut sex cu aproape toți bărbații din oraș( pe vremea când erau studente)…și acum ele se dau mari doamne și prințesse von Bahlui !
    Nevasta ta, se presupune că a făcut bunga – bunga cu popa din sat.
    Mare scofală !.. stiai că multe babe ce o critică acum pe ghiata ta nevastă…au făcut și ele la fel, când erau tinere și la mânca la păsărică?
    Pe vremea aia nu erau teste ADN iar nevestele de la țară dar si din oraș au profitat de acest aspect😉
    Tu cum crezi că sunt așa mulți copii roșcați in Iași ,vorbim de familii care nu au roșcovani între ei? Sau blonzi…😛

    P.S: unde bagă popa p**la…locul ăla devine sfànt. Fii bărbat, adu-o pe nevastă acasă și trăiți liniștiți pân’ la adânci bătrâneți.🤗 Aaaaa… și stați fucking departe de biserică, că dacă o mai scapi odată, ea o să plece DEFINITIV iar tu o să rămâi singur cuc și o să-ți faci
    ” lăbuța”, 24 din 24h,7 din 7zile ( se mai numește și onanie sau boala I.T.istului)😇
    Duoamne ajută, bani de-o sută…🤑

  • Multe ” damme” din mediul rural pleacă de acasă sau dorm prin alte paturi; unele cu voia bărbaților, altele fără știrea soțului. Important e să nu afle gura satului, că alfel nu mai ai liniște!

  • Beniamin A., creștin

    Singura soluție a soțului presupus – inșelat e să o ierte pe consoartă și să treacă cu toată familia la protestanți
    ( el,ea,copilul,chiar si parinții lui/ ei).
    Dacă un popa ortodox și-a băgat „nasul” in familia lor, atunci asta ar fi singura soluție( pedeapsă).
    Pastorii creștini protestanți nu fac așa faradelegi, dar la orodocși nu e zi lăsată de la D-zeu să nu apară ceva scandal
    ( Pomohaci,Onilă,etc)
    Nu nevasta acestui bun și nevinovat creștin e vinovata, ci popa paroh, el a băgat-o în ispită!
    Dragă frate, vin-o la protestanți și o să-ți găsești liniștea. Amin

  • XYZ@YAHOO.COM

    POPII PROTESTANTI N-AU …Ă?ÎNTREB PENTRU O PRIETENA.

  • Ion Sorinel, jud Suceava

    Radem,glumim dar mai bine de jumate din satele din jud Suceava s-au trecut la protestanți(penticostali,
    calvini,crestini dupa evanghelie,etc)
    De ce? Din cauza scandalurilor care implicau preoții ortodocși din satele respective. Taxe mari pt nunti,botezuri,decese,preturi exorbitante la lumânări,amantlâcuri,etc.
    Trebuie să recunoastem că B.O.R. in 2024 e intr-o criză continuă…le pleacă credincioșii ortodocși la alte culte.
    Eu am copilărit intr-o comună mare, unde majoritaritatea erau ortodocși( 2-3 familii de pocăiți) in anii ’90.
    Acum mai suntem 4-5 familii ortodoxe in toată localitatea( jud Suceava), restul au trecut la
    ” pocăiți”.
    Păcat, sta biserica goală…

  • Anișoara♥️

    E mare păcat sa va despartiti, cel mai bine să va mai dați o șanșa. Sunteți oameni frumoși iar o intâmplare minoră ( și prințul Carol al II -lea a călcat strâmb) nu are sens sa va distrugă casnicia cladita in timp. Nu uitati ca aveti 2 copchilași de crescut și acolo e nevoie de 2 adulti. Preotul vinovat poate să contribuie cu bani la cresterea lor, nu e o rușine, așa își mai spală din păcate. Sănătate și virtute.

    • Răspuns pentru Anișoara neștiutoare.

      Să contribuie la creșterea lui psihopatu de taicăsu Țipău Răzvan care și-a distrus copilul și soția prin bătăi, șantaj, calomnii, injurii, instanță, televiziuni și multe alte șicanii dezgrațioase. Animalul nu i-a dat 1 leu copilului din luna martie deși are multe nevoi. Știi cât de mulți bani îți trebuie ca să întreții un copil în ziua de azi nu? De 5 luni de zile nu mai lucrează pentru că își urmărește și terorizează familia într-un mod bestial și se laudă că a băgat mii de euro să îi distrugă pe toți și nu se lasă până nu o omoară pe femeisa cu mâna lui. Acuma copilul care a spus că se aruncă de la etaj din cauza lui taicăsu și este grav afectat psihic împreună cu mama lui stau în chirie și sunt batjocoriți, urmăriți și facuți de râs zilnic în tot orașul de 5 luni de zile fără ca nebunul să aibă cel mai mic indiciu de infidelitate. Pentru un bolnav mintal cu paranoia, delir, gelozie patologică, mania torturii având traume și sechele irecuperabile din copilărie trebuie să sufere atâtea suflete nevinovate și să fie distruse atâtea cariere și familii? Ți se pare corect? Despre dosarele penale care le are pentru violența domestică plus ordin de protecție de 4 luni și că a înscenat și a mințit peste tot în cel mai josnic posibil făcând atâta și atâta rău pe nedrept cu martori falși, știi? Că are pistol de la ucraineni fără permis de port armă și permis auto fals de la moldoveni acest infractor știi? Ăsta poate fi numit om? Nu nicidecum este un drac și o satană ordinară. Ce treabă are popa cu ce delirezi dumneata? Nu știi adevărul și despre ce este vorba și te bagi ca musca în c…calului. Abține-te și dute dra..i!!!

  • Au ajuns reporterii să ia interviuri la curvele de la țară
    🤣🤣🤣🤣🤣 , apăi dacă și puneți botu la ce declară o corvăăă….
    Vă meritați soarta !

  • Constantin Dunare

    Eu am 56 ani de ortodoxie,dar despre acest preot nu am auzit..Chiar vreți să stricați imaginea Bisericii??.Urat din partea voastră!

  • atatea barfe ce e in lumea asta de te mai miri de ce nu ne mai suporta Dumenzeu prin semne mari ce ni le da. Ce nu-si vad unii bre de lungul nasului si are mereu grija altora

  • Femeia aceasta se vede din poze ce amărâtă este că numai de alt bărbat nu-i arde. Și s-au pus uite așa clevetitorii pe preot că amărâta asta e amanta lui de o dă vântul jos de anemică ce e, că nu le conveneau observațiile făcute de preot și hopa i-au pus coadă de mahăr cuceritorul.
    Unii așa se comportă se bagă în oriînduiala bisericească pe care preotul o face și învățătura din Cuvântul Domnului IIsus Hristos.
    Dar pentru clevetitori nici un preot nu e bun frate. Iar ziarele se grăbesc să preia ”știri de senzație” în loc să aștepte o ancheta finalizată despre acuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024