Prima pagină » Razboi în Ucraina » Președintele Volodimir Zelenski, dezvăluiri din propria familie. Ce le-a spus copiilor despre războiul cu Rusia

Președintele Volodimir Zelenski, dezvăluiri din propria familie. Ce le-a spus copiilor despre războiul cu Rusia

20 mart. 2022, 19:00,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat pentru CNN că ai săi copii sunt conștienți de realitățile războiului din Ucraina, în ciuda faptului că el nu le-a spus deschis despre acest lucru inițial.

„Copiii mei știu cu siguranță ce se întâmplă. Nu știu dacă este bine sau rău. Nu le-am explicat nimic copiilor mei. Ei mi-au spus că războiul face furori în Ucraina”, a spus Zelenski.

El a adăugat:

„Din fericire, nu trebuie să explicăm nimic copiilor noștri. Din fericire, ei au acces la videoclipuri și știri. Mă asigur că accesul lor la aceste videoclipuri este deschis, au acces la ele. Cred că copiilor nu ar trebui să li se interzică să vadă niciun fel de videoclipuri cu ceea ce a făcut Rusia. Fiul meu trebuie să fie conștient de asta pentru că, în timp ce fiul meu este în viață, asta înseamnă că un membru al armatei ucrainene renunță la propria viață pentru asta.”

Zelenski are doi copii, un fiu de 9 ani și o fiică de 17 ani cu soția sa Olena Zelenska.

„În primele două zile, nu am vorbit deloc despre asta. Nu au pus întrebări. Se gândeau ei înșiși la asta”, a explicat Zelenski.

El a spus că fiul și fiica sa au speranță pentru victoria Ucrainei: „Sunt mândri de Ucraina, foarte mândri. Ei au o speranță sinceră în victoria noastră”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *