Prima pagină » National » Preşedintele USR, Elena Lasconi, care candidează la preşedinţie spune că nu intra în luptă dacă nu era Liviu Dragnea
Preşedintele USR, Elena Lasconi, care candidează la preşedinţie spune că nu intra în luptă dacă nu era Liviu Dragnea

Preşedintele USR, Elena Lasconi, care candidează la preşedinţie spune că nu intra în luptă dacă nu era Liviu Dragnea

16 sept. 2024, 23:23,
în National

Preşedintele USR, Elena Lasconi, care candidează la preşedinţie, a afirmat, luni seară, că urăşte curupţia, iar personajul care a făcut-o să renunţe la ”bula” sa a fost Liviu Dragnea.

Elena Lasconi a fost întrebată, luni seară, într-un interviu la Antena 3, ce urăşte cel mai mult şi a răspuns: „Corupţia. Corupţia, dar asta m-a băgat în luptă”.

Preşedintele USR a povestit că personajul care a făcut-o să renunţe la „bula” sa a fost Liviu Dragnea:

„Eu chiar îi mulţumesc domnului Dragnea că a existat, pentru că, dacă nu era el, eu nu intram în luptă. Am fost la atât de multe proteste şi am văzut că nu se întâmplă absolut nimic….”.

„Am zis să ieşim din ipocrizie, din bula mea, din cercul meu”

Fosta jurnalistă povesteşte că momentul în care fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea l-a întrebat pe jurnalistul Alex Dima dacă vrea să-l însoţească la toaletă a fost momentul decisiv pentru ea: „Aia m-a ridicat de pe canapea. A fost momentul în care am zis: «Eu trebuie să fac asta». Să încerc şi să fac la firul ierbii (…) Am zis să ieşim din ipocrizie, din bula mea, din cercul meu, cu prietenii mei, cu colegii mei”.

În februarie 2019, preşedintele PSD de atunci Liviu Dragnea a fost întrebat de jurnalistul Alex Dima de la Pro TV despre autostrăzile promise în programul de guvernare, Dragnea spunând că nu vrea să răspundă şi invitându-l pe jurnalist în baie.

Lasconi: „Acum românii au şansa să voteze pentru o Românie pe care şi-o doresc”

Candidatul USR pentru Preşedinţia României, Elena Lasconi, a afirmat, luni seară, că românii au şansa ca la alegerile din acest an să voteze pentru România pe care şi-o doresc. Ea s-a descris ca fiind o persoană loială, de bună credinţă şi muncitoare.

„Acum românii au şansa să voteze pentru o Românie pe care şi-o doresc. Eu am pornit de jos, ştiu prin ce greutăţi trec românii, am bătut ţara asta în lung şi în lat, 25 de ani, ca jurnalist. Şi am coborât acolo unde politicienii nu coboară, acolo unde e durere, acolo unde într-o casă nu au ce mânca copiii, unde stau câte 9 sau câte 10, într-o cameră şi e greu”, a declarat Elena Lasconi, luni seară, într-un interviu la Antena 3.

Lasconi a adăugat că nu îi place să vorbească despre ea, dar afirmă că este un om muncitor şi loial.

„În momentul ăsta eu cred că românii au ce vota. Nu vreau să mă laud. Nu îmi place să vorbesc despre mine şi să mă laud şi să zic cine sunt eu, dar chiar sunt de bună credinţă, sunt muncitoare, mă înconjor de oameni buni, sunt loială, nu sunt o trădătoare şi iubesc ţara asta pentru că cel mai simplu lucru este să îţi iei un bilet şi să pleci în altă parte”, a precizat Elena Lasconi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *