Prima pagină » Local » Președintele S.O.S. România și senatorul de Iași, Diana Șoșoacă: „Elon Musk s-a făcut șoșocar, vrea pace în Ucraina și relații normale cu Rusia!”
Președintele S.O.S. România și senatorul de Iași, Diana Șoșoacă: „Elon Musk s-a făcut șoșocar, vrea pace în Ucraina și relații normale cu Rusia!”

Președintele S.O.S. România și senatorul de Iași, Diana Șoșoacă: „Elon Musk s-a făcut șoșocar, vrea pace în Ucraina și relații normale cu Rusia!”

25 oct. 2023, 12:05,
în Local

Senatorul de Iași Diana Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, spune pe contul ei de facebook că ”Elon Musk s-a făcut șoșocar: vrea pace în Ucraina și relații normale cu Rusia!”

”Într-o dezbatere în direct pe rețeaua de socializare „X”, Elon Musk a spus clar că ”Trebuie să aducem pacea în Ucraina și cred că trebuie să restabilim relațiile normale cu Rusia”. Uite că a devenit și Elon Musk șoșocar!”, a scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

”Eu spun acest lucru de când a început războiul în Ucraina și am fost atacată dur pentru opinia mea. Acum și Elon Musk e putinist? O să îl pună Ucraina și pe el pe lista morții și o să îl sancționeze? O să îl cenzureze facebook și mass media și pe Elon Musk?”, întreabă președintele S.O.S. România.

Elon Musk propune un „acord de pace” între Rusia și Ucraina

Miliardarul american Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla și SpaceX, a propus o soluție pentru un posibil acord de pace între Rusia și Ucraina. Într-o postare pe Twitter, Musk a enumerat condițiile în care, după părerea sa, Moscova și Kievul pot ajunge la un acord de pace.

Printre acestea se numără „alegeri repetate în regiunile controlate de Rusia, sub supravegherea ONU”, precum și faptul că „Crimeea rămâne parte a Rusiei”. La postarea sa, miliardarul a adăugat un sondaj cu opțiunile: „Da” sau „Nu”.

Postările lui Elon Musk despre un posibil acord de pace dintre Ucraina și Rusia au fost comentate de președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky, consilierul prezidențial, Mihail Podoleak, și ministrul ucrainean de Externe, Dmytro Kuleba.

Oficialii ucraineni susțin că Ucraina nu poate renunța la teritoriile sale ocupate ilegal, iar cei care propun un asemenea plan „trebuie să înceteze să mai folosească cuvântul „pace” atunci când aceasta ar presupune „a lăsa rușii să ucidă și să violeze mii de ucraineni nevinovați și să ia mai mult pământ”.

Comentarii
  • wishful thinking

    Ucraina are dreptul la autodeterminare, nu trebuie să-i spună șoșomusca ce trebuie să facă!

    Sovietul a atacat Ucraina pentru că așa a vrut Putler. Musk este cine? O obeză nesimțită? Nimeni pe lume!

  • wey wishful thinking

    tu esti un nimeni in lume;) te invit la mumu, esti spalat pe creier si ai nevoie urgenta!!! mars!!!

  • Musk este o obeza nesimtuta????? Musk este femeie? De cand??? Musk are dreptate la fel ca si Doamna senator Sosoaca si viitor presedinte al Romaniei!!!!!!!!!! Pace in Ucraina si relatii bune cu Rusia!!!!!! PACE!! , ce e rau tu mai de sus, ,,wishful” in PACE de nu esti deacord cu PACEA si tu vrei RAZBOI?

  • @pensionar beșinos

    Impotentule, vezi-ți de vaca ta de suflet, rămâi anonim, imbecilule!!! Să nu faci ca proasta!!!

    Și Putler are dreptate să fie un criminal cretin, e plină lumea de proști care să-l aprecieze. La fel de bine și osânza asta nesimțită își găsește 2-3 labe s-o aprecieze. :))))))))))))

  • cat de prost poti fi? asta de sus e maximul posibil🤭

  • Sus Sosoaca,te iubim

    Cine este Putler mai idiotule incurabil? Mars la Putler si nu mai intra pe ziarul local al romanilor spionule , teroristule ucrainean. Comenteaza in ucraina in tara ta democrata, tara dictatorului zelenski.Aceasta ,,osanza nesimtita” cum o numesti tu este iubita de romani si va fi presedinta Romaniei,tu iubeste- ti dictatorul tau nazist care a distrus Ucraina de prost ce este la fel ca toti ucrainienii.PACE IN UCRAINA SI RELATII NORMALE CU RUSIA, ASTA VREM TOTI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024