Prima pagină » Local » Preşedintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă, despre cenzura totală: „Dacă se goleşte internetul, se vor umple Zidurile”
Preşedintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă, despre cenzura totală: „Dacă se goleşte internetul, se vor umple Zidurile”

Preşedintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă, despre cenzura totală: „Dacă se goleşte internetul, se vor umple Zidurile”

19 iun. 2023, 09:44, 3 ,
BZI.ro, în Local

Diana Șoșoacă, preşedintele S.O.S. România, susţine că cenzura totală pe internet pe care Ministerul Afacerilor Externe doreşte să o fac va conduce spre proteste uriaşe.

„Dacă MAE ne va închide site-urile, vom publica pe rețele sociale, dacă ne vor interzice pe cele mainstream, vom deschide canale pe Telegram. Dacă ne vor depista și reprima pe Telegram, vom deschide grupuri pe Element. Dacă ne vor încolți și vor tăia orice metodă de publicate a adevărului pe internet, vom scrie pe ziduri.
Zidul și Stradă sunt ultimele redute a libertății de exprimare. Și acolo mesajele nu vor fi asemănătoare cu cele de pe Facebook, unde trebuie să “moderăm” discursul”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Dacă se golește Internetul, se vor umple Zidurile!”

Senatorul de Iaşi afirma faptul că oamenii vor găsi soluţii pentru a se exprima şi a se face auziţi. Chiar dacă actuala guvernare vrea să cumpere un sistem IT bazat pe Inteligență Artificială (IA) care să monitorizeze în timp real conținutul online de pe platformele de social media, site-uri de știri, blog-uri, dar și conturile celor mai influenți influenceri – jurnaliști, celebrități și demnitari cu scopul de a detectară, analiza și combate dezinformarea și propaganda, nu vor câştiga alegerile din 2024.

„Într-o încercare disperată să câștigați alegerile din 2024, vă săpați singuri groapa. Vă provoc să aduceți cea mai năprasnică cenzură pe Internet, să faceți în așa fel încât oamenii să nu se mai poată exprima online. Forțați-ne să umplem zidurile. Forțați-ne să umplem străzile. Rupeți accesul nostru la piața publică virtuală și vom umple fizic piețele din toate marile orașe. Luați-ne Internetul și vom face marș spre București, ca Mussolini. Vă jucați cu focul. Omul nu trăiește numai cu pâine. Tiparul, când s-a inventat, a revoluționat comunicarea pe mapamond. Internetul liber și anonim este paharul care ne ține picăturile, este instrumentul prin care suntem pacificați și distrați. Luați circul și va fi haos, un haos din care nu toți veți scăpa. Românii nu sunt atât de proști precum îi credeți”, a conchis senatorul de Iaşi.

Comentarii
  • Vrabia și …mălaiul; Cu cine va scrie pe ziduri, cu cine va umple străzile și piețele madama asta, chiar că nu înțeleg. Cine mama dracului se compromie cu huiduma asta vulgară și rudimentară?

  • si totusi are sustinatori drept dovada ca incaseaza bani „doamna”senatoare .

  • Boske din bosketzi

    Hai in Dallas, Sosoaca. Te pregatim calumea pentru Ajun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *