Prima pagină » Actualitate » Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa la nunta Simonei Halep

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa la nunta Simonei Halep

15 sept. 2021, 09:21,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, va participa astăzi, 15 septembrie 2021, la nuntă anului. Şeful statului a participat marţi seară la spectacolul în care a fost omagiat George Enescu, la Operă.

Astfel, în plină criză politică şi sanitară în România, preşedintele a ascultat marți seara, 14 septembrie 2021, din sală, muzică simfonică. Iohannis a participat la concertul în care Orchestra Naţională a Franţei l-a omagiat pe George Enescu.

„Festivalul Internaţional este o sărbătoare a muzicii şi o bucurie a reîntâlnirii cu cele mai prestigioase orchestre şi dirijori renumiţi. În această seară, dirijorul Cristian Măcelaru şi Orchestra Naţională a Franţei au adus un omagiu vibrant operei lui George Enescu”, a scris marți seara preşedintele Klaus Iohannis pe contul său de Facebook.

Klaus Iohannis, invitat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Șeful statului român, după ce s-a bucurat de reîntâlnirea cu prestigioasa Orchestra Naţională a Franţei, este invitat miercuri la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc.

Potrivit unor surse, preşedintele ţării va participa la cununia civilă pe care jucătoarea de tenis Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, şi partenerul său, omul de afaceri Toni Iuruc, în vârstă de 43 de ani, o au programată la Constanţa, oraşul natal al dublei câştigătoare de turnee de Mare Şlem (Ronald Garros şi Wimbledon).

Simona Halep a anunțat la revenirea în țară de la US Open că se căsătorește miercuri cu Toni Iuruc.

„Da, domnul Țiriac m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoții”, a adăugat Halep. Klaus Iohannis este mare iubitor de tenis, și, mai nou, de golf. Șeful statului mai practică ciclismul, schiul şi drumeţiile montane și are chiar antrenor personal de tenis, este vorba despre finul său, Marius Vecerdea, organizatorul turneului Sibiu Open.

Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc

Nunta anului are loc astăzi. Simona Halep se mărită miercuri cu Toni Iuruc. Cei doi s-au logodit în luna iunie a acestui an. Revenită în țară după UŞ Open, Simona Halep a transmis faptul că o așteaptă câteva zile de respiro, pentru că este foarte obosită. După finalizarea evenimentului sportiva va continua antrenamentele.

„Voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta, ce a mai rămas, și să mă pregătesc mai mult decât înainte”, a spus Halep.

Ziariștii prezenți la aeroport i-au menţionat faptul că urmează o săptămână frumoasă pentru ea.

„Da, domnul Țiriac m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoții”, a adăugat Halep.

Emoțiile sunt diferite față de cele de pe teren, pentru că „aici e mult mai important pasul”: „sunt bucuroasă că se întâmplă”.

Ce tradiţie va încălca Simona Halep la nuntă

Simona Halep este cu siguranță una dintre cele mai bogate sportive din România și nu doar sportul este o sursă de venit pentru ea, ci și nenumăratele investiții pe care le-a făcut.

Poate și din acest motiv, Simona a simțit să încalce o tradiție veche a românilor când vine vorba de nunți: mai exact, a transmis invitaților să nu li se ofere „darul” de nuntă într-un plic cu bani. Au precizat, în schimb, că vor primi cu mare drag cadouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`