Prima pagină » Actualitate » Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis un mesaj lui Donald Trump, după infectare
Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis un mesaj lui Donald Trump, după infectare

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis un mesaj lui Donald Trump, după infectare

02 oct. 2020, 17:03,
Elena Nicoleta Bujor, în Actualitate

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis un mesaj omologului său american, Donald Trump, pe Twitter, vineri, 2 octombrie 2020.

„Le doresc toate cele bune președintelui Donald Trump și primei doamne Melania Trump, pentru o recuperare rapidă și completă după Covid-19”, a scris președintele, pe Twitter.

Donald și Melania Trump, confirmați cu coronavirus

Preşedintele american, Donald Trump, a anunţat joi seară că intră în carantină împreună cu soţia sa în aşteptarea rezultatelor testului COVID-19, transmite AFP.

Mai devreme, Donald Trump afirmase la canalul Fox News că şi-a făcut un test COVID-19, dar încă nu are rezultatele, după testul pozitiv al unei colaboratoare apropiate.

„Ea a fost testată pozitiv”, a declarat Donald Trump, confirmând informaţii de presă referitoare la Hope Hicks, consiliera sa apropiată. „Tocmai mi-am făcut un test, vom vedea”, a adăugat el, precizând că şi soţia sa, Melania, a fost testată.

„Voi avea rezultatele în această seară sau mâine dimineaţă. După cum ştiţi, petrec destul timp cu Hope, ca şi Prima Doamnă”, a continuat el.

Hope Hicks se afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american când acesta a zburat marţi la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden.

De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie.

În ce stare este Donald Trump, după ce a fost confirmat cu coronavirus

Donald Trump este bine și va rămâne izolat la Casa Albă pentru moment, a declarat medicul președintelui american.

Președintele SUA Donald Trump a anunțat că este infectat cu coronavirus. Într-un mesaj pe Twitter, el a comunicat că și soția sa, Melania, a ieșit pozitivă în urma testării.

Medicul președintelui a spus că acesta este „bine”, dar nu a făcut nicio precizare dacă are simptome specifice virusului. De asemenea, starea Melaniei Trump este bună, a adăugat medicul Sean P. Conley, scrie nytimes.com.

Medicul a adăugat că Donald Trump va rămâne izolat la Casa Albă și că își va îndeplini sarcinile „fără întrerupere”.

Trump va fi atent supravegheat medical de cei mai mari profesioniști în domeniu, iar informațiile privind starea lui de sănătate vor fi aduse la cunoștința publicului, a spus Conley.

Melaniei Trump, reacție după infectarea cu COVID-19. Ce anunț a făcut Donald Trump

Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, a reacționat astăzi după ce a aflat că este infectată cu VOID-19. Melania Trump a scris pe Twitter, că atât ea, cât și președintele, testați pozitiv pentru COVID-19, se simt bine și îi roagă pe cetățeni să se asigure că rămân în siguranță.

Melania Trump a scris pe Facebook faptul că ea și președintele SUA, Donald Trump, au COVID-19 și și-a amânat toate angajamentele.

„Așa cum au făcut prea mulți americani anul acesta, eu și Donald Trump suntem în carantină acasă după ce am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Ne simțim bine și am amânat toate angajamentele viitoare. Vă rugăm să vă asigurați că rămâneți în siguranță și vom trece peste asta împreună”, a scris Melania Trump.

Donald Trump a anunțat, vineri dimineața, pe Twitter, că el și soția sa, Melania, au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

„Melania și eu am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Vom începe imediat procesul de carantină și recuperare. Vom trece prin aceasta ÎMPREUNĂ!”, a scris Trump .

Donald Trump și soția sa erau în carantină, după ce asistenta președintelui SUA, Hope Hicks, a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Președintele și Melania Trump au declarat că în ultima vreme au petrecut mult timp în compania asistentei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *