Prima pagină » National » Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, are coronavirus

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, are coronavirus

04 nov. 2020, 09:28,
BZI.ro, în National

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, are coronavirus. Anunțul a fost făcut de către politician pe pagina sa de Facebook. Trif susține că nu știe cum de s-a infectat cu noul coronavirus deoarece a respectat toate măsurile de protecție.

Din fericire acesta suferă de o formă ușoară.

Bogdan Trif are coronavirus

Președintele PSD Sibiu a făcut aseară anunțul pe pagina sa personală de Facebook.

”Astăzi (n.r. ieri, 3 noiembrie)  am fost diagnosticat cu COVID-19. Nu mă așteptam că rezultatul testului să fie pozitiv, pentru că mi-am luat toate măsurile de protecție: am purtat mască, m-am spălat și dezinfectat constant pe mâini. Din fericire, nu am o formă gravă a bolii. Țin să le mulțumesc, și aici, medicilor care m-au examinat și mi-au prescris tratamentul adecvat. M-am izolat și respect întocmai indicațiile medicale”, a anunțat Trif.

Bogdan Trif condamnă PNL și pe președintele Klaus Iohannis

Bogdan Trif are coronavirus și îl condamnă pe președintele Klaus Iohannis și partidul PNL pentru că au insistat pentru desfășurarea alegerilor parlamentare, neținând cont de numărul ridicat de infectări zilnice din ultima perioadă.

”În plan politic, la fel ca milioane de români, și eu am fost surprins de vehemența cu care Orban și Iohannis au susținut, și astăzi, în conferințele lor de presă, necesitatea organizării alegerilor parlamentare în 6 decembrie. În condițiile în care România a înregistrat, astăzi, peste 7.000 de noi infectări. Derularea campaniei electorale și a scrutinului pune în pericol sănătatea și viața a sute de mii de români.  Este, din nou, „nevoie să moară oameni” pentru că Herr President să aibă nu doar Guvernul lui, ci și Parlamentul lui?”, se întreabă Trif.

Președintele Tribunalului Sibiu a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Președintele Tribunalului Sibiu, Liviu Anchidin are coronavirus. Acesta a fost confirmat pozitiv după ce la nivelul Tribunalului și Judecătoriei din Sibiu au fost depistate mai multe cazuri.

Primele rezultate evidențiază faptul că duminică, 1 noiembrie 2020, președintele Tribunalului Sibiu, judecător Liviu Anchidin, a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, fără să prezintă simptome specifice, iar starea de sănătate este una bună.

Rezultatul pentru ceilalți membrii ai familiei acestuia a fost negativ. Niciun alt membru nu prezintă simptome specifice, cu toate acestea Anchidin și familia să au rămas în carantină.

Pentru următoarea perioada, președintele Tribunalului Sibiu își va desfășura activitățile legate de instanța și cele ce privesc Biroul Electoral de la domiciliu.

„Reamintim pe această cale că respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție și prevenire a infectării cu coronavirus (COVID-19) anunțate public de Tribunalul Sibiu, care depinde în mare măsură și de conduita responsabilă a publicului din instanțe, ne vă permite să trecem împreună cu bine peste această perioadă.”, transmite purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sibiu, Cornelia Elena Prundaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *