Prima pagină » Local » Președintele Politehnicii Iași rămâne optimist: „Va urma o serie de cel puțin șapte meciuri fără înfrângere!”
Președintele Politehnicii Iași rămâne optimist: „Va urma o serie de cel puțin șapte meciuri fără înfrângere!”

Președintele Politehnicii Iași rămâne optimist: „Va urma o serie de cel puțin șapte meciuri fără înfrângere!”

16 iun. 2020, 15:45,
Cristian Zavastin, în Local

Președintele Politehnicii Iași rămâne optimist. Ciprian Paraschiv spune că pentru gruparea din dealul Copoului va urma o serie de cel puțin șapte meciuri fără înfrângere și cu multe victorii.

Supărarea după meciul de la Ovidiu s-a datorat rezultatului, nu și jocului. Am jucat destul de bine pentru primul meci după o pauză atât de lungă. Până la urmă, am întâlnit cea mai bună echipă din play-out și am fost foarte aproape de a obține un rezultat bun. Nu am fost supărat pe jocul echipei, cred că jucătorii au respectat partitura tactică trasată de antrenor. Eu sunt optimist și cred că va urma o serie de cel puțin șapte meciuri fără înfrângere și cu multe victorii. Cred că de acum încolo băieții vor aduce foarte multe puncte. Eu chiar cred lucrul acesta, cred că va veni o serie cu multe victorii”, a declarat Ciprian Paraschiv.

Președintele Politehnicii Iași rămâne optimist: „Trebuie să jucăm toate meciurile la victorie”

Oficialul formației ieșene consideră că Politehnica a scăpat de meciurile cu echipele mai bine cotate din play-out, Sepsi, Dinamo și Viitorul. Acum elevii lui Mircea Rednic vor întâlni adversari de același rang. Formații cu care ieșenii se află în luptă directă pentru rămânerea în Liga I. Orice victorie direct poate fi privită ca un meci de șase puncte. Fiecare succes în aceste întâlniri poate fi decisiv în economia luptei de la retrogradare.

„Vom juca din trei în trei zile și nu avem timp să ne gândim la eșecuri, nici chiar la victorii. Trebuie să ne concentrăm pentru meciul care urmează. Trebuie să jucăm toate meciurile la victorie. Trebuie să luăm puncte pentru a nu avea probleme pe final”, a mai spus Paraschiv.

Condamnați să bată Clinceniul

Înfrângerea de la Ovidiu, cu FC Viitorul, nu i-a demoralizat pe ieșeni. Antrenorul Mircea Rednic, elevii săi și oficialii Politehnicii sunt convinși că ar fi meritat cel puțin un punct în confruntarea de la malul mării, ținând cont de ocaziile clare ratate în repriza a doua.

Mai mult, ieșenii consideră că pot crește în evoluții, iar partida de joi, de pe teren propriu, cu Academica Clinceni, se anunță a fi extrem de importantă.

Pentru a menține distanța față de locurile retrogradabile, ieșenii sunt obligați să ia cele trei puncte. Elevii lui Mircea Rednic trebuie să abordeze acest meci doar cu gândul la victorie, dată fiind diferența de valaore dintre cele două loturi. Un eventual rezultat negative ar tulbura serios apele în Copou.

„Nu pot să spun că meciul cu Clinceniul este capital, toate meciurile sunt extrem de importante și trebuie să aducem puncte, clar. Poate până acuma nu ne-a avantajat nici calendarul, pentru că am întâlnit, cel puțin prin prisma clasamentului, echipe mai bine cotate decât noi, dar de acum înainte trebuie să demonstrăm în următoarele meciuri că suntem echipa cea mai bună. Toate meciurile le vom juca la victorie, asta este clar. Regretăm că nu ne-am întors măcar cu un punct de la Constanța. Dar trebuie să trecem foarte repede peste acest rezultat“, a menționat Ciprian Paraschiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *