Prima pagină » International » Președintele Joe Biden nu mai dă randament după ora 16, anunță surse din anturajul lui
Președintele Joe Biden nu mai dă randament după ora 16, anunță surse din anturajul lui

Președintele Joe Biden nu mai dă randament după ora 16, anunță surse din anturajul lui

02 iul. 2024, 20:40,
BZI.ro, în International

Președintele Joe Biden nu mai dă randament după ora 16, scrie Business Insider, care citează consilieri sub protecția anonimatului. Aceleași surse susțin că limitele celui mai vârstnic președinte din istoria Statelor Unite sunt cunoscute la Casa Albă, motiv pentru care majoritatea evenimentelor la care participă Biden, în vârstă de 81 de ani, sunt organizate în intervalul orar 10-16.

După acea oră, liderul de la Casa Albă face deja celebrele confuzii, pierzându-și adesea șirul ideilor, precum în timpul primei dezbateri cu Donald Trump.

Democrații sunt foarte îngrijorați de ceea ce urmează pentru partidul lor

După urmele prestației slabe la dezbatere a președintelui Biden împotriva lui Donald Trump, democrații sunt foarte îngrijorați de ceea ce urmează pentru partidul lor.

„Există conversații foarte oneste și serioase și riguroase care au loc la fiecare nivel al partidului nostru”, a declarat unul dintre democrați, pentru CNN.

În tot acest timp, președintele continuă lupta pentru putere.

„Joe, ai făcut o treabă minunată”, a declarat Jill Biden, soția președintelui american.

Adunați la Camp David în weekend, membrii familiei președintelui i-au oferit sprijinul lor fără echivoc.

„Nu există nimeni pe care aș prefera să-l am în Biroul Oval chiar acum, decât soțul meu”, a mai declarat Jill Biden.

De asemenea, prima doamnă a declarat revistei Vogue că familia „nu va lăsa acele 90 de minute să definească cei patru ani în care a fost președinte”.

Clanul Biden – frustrat în mod incontestabil de consilierii președintelui, în urma dezbaterii de la CNN, discută în privat dacă ar trebui concediat vreun consilier.

„Nu mai vorbesc la fel de bine ca înainte. Nu mai dezbat la fel de bine ca înainte”, a recunosc Joe Biden.

Cei mai importanți oficiali de campanie și lideri de partid au primit o avalanșă de apeluri telefonice îngrijorate

Cei mai importanți oficiali de campanie și lideri de partid au primit o avalanșă de apeluri telefonice îngrijorate și critici publice din partea legislatorilor, susținătorilor și donatorilor – dar, pentru moment ei, insistă ca președintele să rămână în cursă.

„Joe Biden nu se va retrage din această cursă și nici nu ar trebui să o facă”, a declarat unul dintre liderii de partid.

Oamenii din campania lui Joe Biden fac tot posibilul să întoarcă dezbaterea prezidențială de săptămâna trecută în avantajul președintelui
Cu toate acestea, următoarele zile sunt cruciale pentru viitorul politic al președintelui.

Echipa Biden colectează şi așteaptă rezultatele sondajelor și cercetărilor pentru a-şi face o imagine mai completă despre daunele post-dezbatere.

„Nu cred că Joe Biden are o problemă în a conduce în următorii patru ani, deoarece a făcut o treabă excelentă în ultimii trei ani și jumătate”, a declarat un democrat, pentru CNN.

În mijlocul panicii, campania face tot posibilul să întoarcă dezbaterea prezidențială de săptămâna trecută în avantajul lor, și anume – indicând cele 90 de minute de confruntare, ca arătând adevărata față a lui.

„Știu că nu sunt un om tânăr, dar știu cum să fac această treabă. Știu să deosebesc binele de rău. Știu cum să spun adevărul. Și știu, așa cum știu milioane de americani, că atunci când ești doborât, te ridici înapoi”, a mai declarat președintele Joe Biden.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *