Prima pagină » Local » Președintele fondator ProRomânia Iași Silviu Iordache se retrage din partid
Președintele fondator ProRomânia Iași Silviu Iordache se retrage din partid

Președintele fondator ProRomânia Iași Silviu Iordache se retrage din partid

19 dec. 2019, 18:00,
în Local

Președintele fondator ProRomânia Iași Silviu Iordache și-a anunțat retragerea din partid. Acesta a declarat că își dorește să facă o altfel de politică, mai exact una pentru români.

„M-am alăturat acestei platforme politice încă de la înființare în ideea că va deveni un partid care își dorește să facă #altfel de politică, una pentru români, pentru ideea de reconciliere și unitate națională în anul centenarului alături de o #Europă #unită #puternică. Ne-am trezit însă, peste noapte, cu domnul Ponta și prietenii lui excluși din PSD care încearcau o revenire disperată și stabileau în acest sens întâlniri locale halucinante în care veneau foști aplaudaci și îl lăudau ce bun premier a fost și ce lucruri minunate a făcut.

Mai mult, discuțiile vizau doar denigrarea unor politicieni și nicidecum un plan pentru schimbarea României. Nu văd un viitor al acestui gen de politică care pe mine nu mă reprezintă și cred că nici pe cei mai tineri. Cred că Victor Ponta nu a înțeles că dacă ești naufragiat politic și cineva îți întinde o mână, te salvează și te ia în corabie, nu îl arunci peste bord ca să îi ei cârma.”, a declarat Silviu Iordache, președinte fondator ProRomânia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *