Prima pagină » Local » Președintele AUR, George Simion: Raed Arafat trebuie să fie demis!

Președintele AUR, George Simion: Raed Arafat trebuie să fie demis!

30 aug. 2023, 12:48, 4 ,
în Local

Președintele AUR, George Simion, explică de ce Raed Arafat trebuie demis de urgență pentru că în mai toate tragediile din ultimii an există doar un element comun:

Raed Arafat trebuie să plece, Raed Arafat trebuie să fie demis de Marcel Ciolacu. De la Colectiv încoace există un singur element comun la toate tragediile și nenorocirile prin care România a trecut. Acest element comun se numește Raed Arafat. În continuare, în România avem la fel ca în perioada tragediei de Colectiv, doar 24 de paturi care pot trata bolnavii cu arsuri medii şi niciun pat pentru marii arși. Trebuie să ne trimitem în alte țări răniții, luându-ne ore pentru a vindeca, ore vitale pentru că de 8 ani de zile sistemul medical, ministrul Alexandru Rafila, nu e în stare să facă măcar un spital, nu trei cum spune Marcel Ciolacu. Alexandru Rafila patronează mafia farmaceutică și toate aceste tragedii. a explicat George Simion.

Comentarii
  • Uite de aceea nu te voi vota tinerele George Simion că nu analizezi corect cine se fac vinovați, păi patronii măi șmecherele care au sfidat legea, nu doctorul Arătat care a făcut ceva bun pentru țara asta aducând SMURD-ul gratis pe barba lui în România și cu elicopter, tot gratis. Păi nu dr. Arafat trebuia să facă controale mai băiatule, că tu încă nu ești copt la minte. Pune mâna pe carte și învață din cine este format Statul, ce structuri are, ce autorități are și care le sunt atribuțiile, învață și ce e diplomația, învață Constituția măi zelosule. Te burici că ultimul berjar sau cioban. Cine te împinge din spate să spui aberații? Intenționat te montează fals să-ți tăi singur craca de sub picioare și apoi să-ți ia locul. Eu voi vota persoane din acest partid AUR care au scaun la cap nu ca tine mereu pus pe scandaluri și amenințări ca și colega ta dn.Șoșoacă. Tu nu pricepi că stai prost cu nervii…

  • Bravo Cristian acest Simion is baga nasul peste tot un țigan împuțit

  • Cine sa o faca? Slugile? Nu vedeti ca orice s-ar intampla el rezista, precum parul dat cu fixativ?

  • Creierul lui g.simion trebuie demis complet din lumea biologica, are conținut puturos de gaz lampant în cerebel, cu pericol pentru România și pentru toată galeria analfabeta de simpatizanti AUR din România și de la Steaua de Ferentari. Nu Arafat trebuie demis, un om superior, cultivat, cu bun simț civic !!!, deși nu este român măsliniu la fața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`