Prima pagină » Local » Președintele AUR, George Simion: ”Pe cine deranjează Crucea?”

Președintele AUR, George Simion: ”Pe cine deranjează Crucea?”

10 aug. 2023, 12:22, 1 ,
în Local

Președintele AUR, George Simion, vorbește despre faptul că o serie de jurnaliști s-au arătat deranjaţi de o cruce construită pe marginea drumului. Liderul AUR consideră că situația este una absurdă și apariția crucei pe drum îi deranjează, în pofida faptului că nu crucea este responsabilă pentru lipsa de autostrăzi din România.

Recent, George Simion, a vorbit despre planul din programul de guvernare pe care îl are pentru românii din Diasporă. Acesta a arătat că va oferi case cu 1 leu tinerilor care vor să se întoarcă în România.

George Simion, președintele AUR: ”Pe cine deranjează Crucea”

Pe site-ul personal, George Simion a arătat că pe mai mulți jurnaliști îi deranjează Crucea. Asta în contextul în care obiectul religios nu deranjează pe nimeni. George Simion a arătat că acea cruce de pe marginea drumului nu a deranjat pe nimeni, niciun șofer nu s-a plâns de apariția ei în locația respectivă:

” Komisarii de la G4 Media nu au liniște dacă nu atacă credința românilor. Ultima țintă a lui Tăpălagă & Co. este Crucea. Au găsit ei că pe marginea drumurilor, în România, cineva a ridicat niște cruci.

În loc să investigheze motivele pentru care nu avem nici azi autostrăzi care să lege regiunile țării, în loc să combată distrugerea întreprinzătorilor români de către alianța „Nicu-Marcel”, komisarii ideologici de la G4 Media s-au luat de niște cruci ridicate de oameni inimoși, întru slava lui Dumnezeu. Niciun șofer, până acum, nu s-a plâns de crucile astea. Dar cine este deranjat de Cruce?

Știm de la părintele Cleopa:
„Vrăjmașul urăște foarte mult semnul Sfintei Cruci, căci este arma nebiruită cu care Hristos l-a biruit și i-a prădat iadul”.

Deși Tăpălagă și-ar dori panouri uriașe cu bărbați îmbrăcați în fustă curcubeu pe marginea drumului, poporul român rămâne creștin. Doamne, ajută! ! declarat George Simion.

Case cu 1 leu pentru tinerii care se întorc în România

George Simion, președintele AUR a explicat unul dintre obiectivele pe care și le asumă în momentul când va veni la guvernare. Acesta a declarat că Guvernul va da case cu 1 leu tinerilor care lucrează în Diasporă și care doresc să se întoarcă în România. Vor exista, la început, 10.000 de case ce vor fi date pe modelul din Italia:

George Simion a explicat, de asemenea, că românii interesați să achiziționeze case la un leu vor trebui să achite terenurile, însă la acest nivel se poate ajunge la o înțelegere cu primăriile locale. Mai precis, legea prevede că autoritățile locale pot acorda gratuit terenuri dacă acesta este dat în concesiune pe o perioadă de 5 ani.

Într-o primă etapă, dacă va ajunge la guvernare, AUR va achiziționa un număr de 5000 de case în condițiile de mai sus, urmând să se atingă cifra de 10.000 de case în termen de un an. Așadar, George Simion a vorbit despre Crucea care pare să deranjeze dar și despre mai multe măsuri aflate în Programul de Guvernare AUR.

Comentarii
  • Vai de capul meu…handicapatul asta mintal se leaga de orice numai sa iasa partidul lui din mocirla….sa prinda randul la ciolan !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`