Prima pagină » Actualitate » Președintele APP România, Codrin Ștefănescu în emisiunea BZI LIVE: „Guvernul României este „condus” din afara țării…, are un „stăpân” care nu este al și pentru români…! Nu am fi ajuns la aceste aberații…!”
Președintele APP România, Codrin Ștefănescu în emisiunea BZI LIVE:

Președintele APP România, Codrin Ștefănescu în emisiunea BZI LIVE: „Guvernul României este „condus” din afara țării…, are un „stăpân” care nu este al și pentru români…! Nu am fi ajuns la aceste aberații…!”

01 nov. 2022, 17:15,
în Actualitate

Codrin Ștefănescu a vorbit în cadrul emisiunii BZI LIVE despre Guvernul României. Mai precis, președintele APP România a vorbit despre cine ține de fapt frâiele actualei guvernări, și dacă există egalitate de șanse între femei și bărbați în conducerea statului român.

„Guvernul este condus din afara ţării, are stăpân în afara ţării, deci nu poporul român. Dacă românii conduceau prin puterea votului lor, nu ajungeam la aceste aberaţii pe care le vedem în fiecare zi. Aceste taxe şi impozite pentru orice”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu în emisiunea BZI LIVE

Codrin Ștefănescu, președintele APP România, a discutat în emisiunea BZI LIVE din 1 noiembrie, despre cum Guvernul român este condus de niște interese din afară, iar guvernanții aleși de popor nu prioritează naționalismul.

„Egalitatea de şanse dintre femei şi bărbaţi există în APP și o susţinem acum prin intermediul lui Anamaria Prodan.

La femei este următoarea situaţie: poţi fi super deşteaptă cu super studii, dar misoginismul românilor este de a nu te promova. Pentru că femeia româncă nu minte, spune adevărul, ține sarcina până la capăt şi nu face compromisuri. Pe când bărbaţii, sunt trădători și sclavi ai intereselor globaliste şi ale Bruxelles-ului. Dar femeia este cea care dă naştere, este bunică, ține casa, femeile fac foarte puţine compromisuri.

Ceea ce spune Iohannis este o prostie.

Spre exemplu, Anamaria Prodan ştie foarte bine ce înseamnă abuz, din viaţa personală. Dar uitați-vă în Guvern câte femei sunt.

Bărbaţii se pun singuri în funcţie, iar şefii de cabinet sunt rudele lor. O mare pleiadă de amante care împânzesc ministerele importante, inclusiv Romgaz. În rest, pentru ei femeia în funcție nu există. Femeia deşteaptă nu există!

Guvernul este condus din afara ţării, are stăpân în afara ţării, deci nu poporul român. Dacă românii conduceau prin puterea votului lor, nu ajungeam la aceste aberaţii pe care le vedem în fiecare zi. Aceste taxe şi impozite pentru orice. Nu aveam taxe şi accize pentru gaze, motorină, benzină. Asta dacă guvernul ţinea cu românii.

De aceea, APP va crea în 2024 un fond românesc al românilor, cu tot ceea ce reprezintă bunurile României. De la Bucegi până la sare, lignit, gaze, aluminiu, fier, cărbune, tot ce aparţine din naştere fiecărui român. Un fond de stat, unde românii născuţi în România, vor primi un pachet de acţiuni pentru acest fond. Acest pachet, la finalul fiecărui an, va oferi românului între 7.000-7.200 de euro, cash impozabil, pe cap de familie.

Băieţii ăştia care vând România uită că tot ce e aici ne aparţine nouă. Apă, cărbunele, lemnul… Ţara noastră se vinde în afară, şi vine înapoi integral străin, doar că este împachetat. Ne iau din ţară până şi ciupercile şi fructele de pădure, şi se întorc înapoi sub formă de praf şi plătim de 12 ori mai mult. Nu avem voie să facem nimic. De anul viitor, Ursula ne interzice să mai tăiem şi lemne!”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Ce nu aţi înţeles din răspunsurile pe care vi le dau ăştia în fiecare zi?”

De asemenea, președintele APP a reiterat îndemnul prin care toți românii ar trebui să ia atitudine și să iasă în stradă, să iasă să facă ceva pentru binele copiilor lor, să nu stea doar să aștepte ca alții să le poarte de mereu de grijă. Speranța poate fi cuvântul ce caracterizează românul, însă, a venit momentul ca cetățenii României să nu mai stea pe margini și să acționeze.

„Guvernul este condus de străini, de o grupare străină care ne conduce ca pe teatru. Ei nu au orgolii, ei sunt sclavi.

Spre exemplu, orgoliul meu ca jurnalist este că trebuie să caut până aflu adevărul. Ei nu au orgolii, ei au ordine. Ceea ce fac ei acum este o bazaconie. Întâi au spus că nu măresc pensiile, că nu sunt bani. Păi unde sunt banii? Am ajuns la niște datorii de o să plătească şi nepoţii nepoților noştri.

Ei s-au obişnuit că în România, guvernanții să nu răspundă presei, să evite intrebarike, şi mai dă-i încolo de popor. Nu vor răspunde nimic şi facem ce vrem noi. Cumpărăm ce elicopetere şi avioane vrem, ce materiale pentru spitale,pe care nu le folosim, vrem. Şi să-i ia naiba de români! Să mâncaţi gândaci!

Ce nu aţi înţeles din răspunsurile pe care vi le dau ăştia în fiecare zi?

Băi, cam laşilor, faceţi şi voi ceva pentru ţara voastră, cum au făcut strămoşii voştri care se luptau cu sabia în mână ca să vă lase ţara asta în mână, să avem un stat independent şi suveran. Iar acum, după câţiva ani de la revoluţie, oamenii aşteaptă minuni.

Păi cum vreţi voi minuni atunci, dacă nu faceţi nimic? O să ne trezim cu Kovesi şi hashtagiștii la putere şi o să vă ia țara cu tot! Ce vreţi să mai pierdeţi? În iarna asta o să vă ia apartamentele. Ce mai vreţi, mă, români? Să vă ia şi casa de sub voi? Cum de mai rezistaţi? Cât de mare e laşitatea voastră?

Mai mănâncă vreun român în momentul ăsta picioare dela pui? Voi ştiţi cum e să luaţi zahăr pe cartelă? Mâncam ciorbă făcută din coji de cartofi. Asta vreţi înapoi? Pentru asta am stat eu pe baricade? Nu faceţi nimic, decât caterincă şi băşcălie pe Facebook”,  a conchis Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu este invitat săptămânal al emisiunii BZI LIVE.

Comentarii
  • Tu vorbești Ștefănescule, ai uitat când cărai geanta penalului Dragnea și te păzeau interlopii? Marș la gunoi!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *