Prima pagină » Local » Preoții ortodocși puși la zid pentru că îmbrățișează copii, sau enoriași. Ar trebui anchetat și Papa Francisc care face acest lucru mereu? – GALERIE FOTO

Preoții ortodocși puși la zid pentru că îmbrățișează copii, sau enoriași. Ar trebui anchetat și Papa Francisc care face acest lucru mereu? – GALERIE FOTO

18 nov. 2022, 11:29, 6 ,
în Local

Sunt mai multe imagini din spaţiul public care arată că un cunoscut preot de la mânăstirea Vlădiceni îmbrăţişează pe unii copii. Totul s-a întâmplat în public, în biserică, de față cu sute de credincioși. Acuzele lansate de cele două surori sunt de noaptea minții. Acestea susțin că comportamentul preotului Ionuţ Hrisostom Ţurţoi este unul nefiresc și că ar trebui sancționat.

Desigur, pe ideea aceasta ar trebui să fie sancționați toți marii preoţi din România, dar chiar și Papa Francisc care este surprins în zeci de poze făcând gesturi asemănătoare.

Campania de denigrare a celor sfinte se află la un nivel extrem de îngrijorător pentru Biserica Ortodoxă Română. O bună parte din presă pare să fie de-a dreptul sărită de pe fix dacă ajunge să promoveze astfel de lucruri, declarații care par venite din partea unor persoane care au deviații de comportament, persoane care vor cu tot dinadinsul să apară în lumina reflectoarelor.

În imaginea prezentată se vede clar că preotul îmbrățișează un copil, în biserică, de față cu sute de credincioși. La fel face și papa Francisc

 

Cele două surori scandalagiste susțin că aproprierea dintre preot și enoriașă este mare. Așteptăm să spună același lucruri și despre papă

 

Papa Francisc îmbrățișează o enoriașă, un lucru absolut normal oriunde în lumea aceasta

Mii de comentarii de susținere pentru părintele Calistrat Chifan

Așa cum am amintit, în spațiul public au apărut numeroase comentarii pentru susținerea părintelui Calistrat Chifan. Sunt zeci de mii de oameni care au dat share la petiția inițiată și care îl susțin pe duhovnicul de la Mânăstirea Vlădiceni. Redăm câteva dintre ele:

” Susțin părinte Calistrat. Doamne ajută la liniștea dlui să slujească și să țină predici,am avut multe de învățat. Să ajute domnul Dumnezeu, să treacă cu bine totul. Amin! ”

” Sustin Parintele Calistrat !!!!!!Ascultam predicile si invataturile lui !!!! Ne rugam la Dumnezeu sa-l ajute sa treaca peste aceasta cumpana .Doamne ajuta !!!!”

” Susțin cu tot sufletul pe părintele CALISTRAT și pe toți slujitorii lui Dumnezeu ,nu sunt absolut de acord cu obrăznicia și impertinență anumitor persoane care se infiltrează in lăcașurile bisericești și mănăstirești sa tulbure liniștea slujitorilor,aceste persoane sunt trimise de diavoli mare atenție!”

” Susțin pe părinte Calistrat este un duhovnic bun. Un post binecuvîntatat sa lăsăm ura și să fim mai îngăduitori și milostivi. Iertați și Doamne ajuta tuturor!”

” Sustinem pe părintele Calistrat! Doamne ajută să se facă dreptate părintelui!! Femeile care le interesează altceva sa caute în altă parte nu la biserica unde noi găsim liniștea!!!!”

Comentarii
  • Cine are interes sa dezbine Biserica? Nu cumva cei care sunt impotriva Ortodoxiei? De ce Patriarhia nu face nimic pentru a apara Biserica din pacate purtatorul de cuvand Branescu este un fariseu nu are ce cauta acolo.

  • Vai , vai e clar ca sunteti subiectivi deoarece papati de pe emisiunea lui Calistrat pe care o faceti . Voi Nu Sunteti presa, sunteti o latrina care incurajati violenta in anul 2022

  • Jenant…Papa e un simbol, fiecare gest e public, atent facut, si nu poate fi interpretat in sensul in care il faceti voi….e evident ca, subtil, doriti sa luati apararea lui Calistrat la comanda BOR

  • Nu ai înțeles ideea articolului. De ce nu se scandalizează nimeni când papa îmbrățișează un copil (nu că ar fi ceva greșit în asta), dar apare in ZdIS un articol in care un preot ortodox este batjocorit fiindcă ar fi îmbrățișat un copil???

  • Preotul Ionut Hrisostom, ca si Papa Francisc practica imbratisarea deoarece induce o cascadă de semnale neurochimice- acestea au dovedit beneficii pentru sănătate. Unele dintre substanțele neurochimice includ hormonul oxitocină, care joacă un rol important în legătura socială, încetinește ritmul cardiac și reduce nivelul de stres și anxietate. Eliberarea endorfinelor în căile de recompensă ale creierului susține sentimentele imediate de plăcere și bunăstare derivate dintr-o îmbrățișare sau o mângâiere.
    Acele 2 doamne care denigreaza preotii in post ar face bine sa-si gaseasca alte activitati mai constructive.

  • E adevărat,e recomandata îmbrățișarea,te liniștește ,imediat,ex,îmbrățișarea unui copil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *