Prima pagină » Stiri si curiozitati » Preoți cu har care dezleagă farmece: Rugăciunile care te scapă de blesteme și vrăji

Preoți cu har care dezleagă farmece: Rugăciunile care te scapă de blesteme și vrăji

01 apr. 2021, 11:13, 19 ,
în Stiri si curiozitati

Farmecele pot fi de mai multe feluri ș idoar preoții își pot da seama dacă unei persoane i s-au făcut într-adevăr farmece. Preoții care dezleagă farmece cunosc care sunt „simptomele“ pe care le au persoanele cărora li s-au făcut farmece.

Faptul că pe o persoană o doare capul sau are o stare generală de rău nu înseană neapărat că acelei persoane i s-au făcut farmece, Preoţii cu har sunt în măsură să spună dacă cineva este sau nu sub influenţa farmecelor.

Nu este vorba aici despre preoţii care spun că deschid cartea sau fac alte practici magice, deoarece aceia sunt niște șarlatani care nu vor decât să-și crească veniturile.

Singurul mod prin care se pot dezlega farmecele de către preoții cu har este întoarcerea sinceră la Hristos, prin spovedanie, pocăinţă și sfânta împărtăşanie.

Preoți cu har care dezleagă farmece: Moliftele Sf. Vasile cel Mare

Unul dintre preoții cu har care dezleagă de farmece este preotul paroh Daniel Lăcătuşu, din satul sucevean Grigorești, comuna Simnicea.

Chiar dacă parorhia sa are arondate doar 40 de familii, biserica este plină de credincioșii veniți din toată țara. Aceștia vin pentru a se ruga Sfântului Ciprian ca să scape de farmece, blesteme sau deochi.

Preotul Daniel Lăcătușu stă de vorbă cu toți credincioșii şi nu cere bani. Acesta citeşte moliftele Sf. Vasile cel Mare săptămânal. Moliftele Sfântului Vasile cel Mare sunt rugăciuni de blestem asupra diavolului şi asupra tuturor răutăţilor şi ispitelor care vin asupra omului. Moliftele Sf Vasile cel Mare trebuie citite cu mare grijă, mulți considerându-le adevărate exorcisme deoarece sunt cele mai puternice rugăciuni împotriva duhurilor necurate din oameni şi case.

Ele se citesc numai de preoţi şi duhovnici bătrâni care au viaţă curată, sunt mari postitori şi care au dezlegare de la duhovnicii lor să le citească. Asta pentru că se spune că dacă le citesc preoţi tineri, fără post şi viaţă cât mai curată, diavolii îi chinuiesc mai tare pe cei bolnavi şi nu ies din oameni, ba uneori se răzbună cu mari ispite asupra celor care le-au citit.

Rugăciunea părintelui Ilarion Argatu, care dezleagă farmece

Una dintre cele mai puternice rugăciuni pentru dezlegarea de farmece este rămasă de la un alt preot cu har, așa cum a fost părintele Ilarion Argatu.

Pentru a citi rugăciunea sa, trebuie să postești timp de 9 zile, iar lunea, miercurea și vinerea se ține post negru până la ora 24.00.

În fiecare dintre cele 9 zile, trebuie să faci 40 de metanii și să rostești rugăciunea „Tatăl Nostru“ de mai multe ori.

Între orele 22.00 și 24.00, trebuie așezate 9 lumânări în formă de cruce, aprinse și lăsate să ardă complet.

Apoi trebuie făcute 3 metanii, rostit „Tatăl Nostru“, apoi rugăciunea de dezlegare.

Iată care este rugăciunea părintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare de blesteme:

„Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele), apără-mă!

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmaşul meu (numele), dezleagă-le! Dezleagă şi întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă şi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele), Amin!”

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024