Prima pagină » Bursa Barfelor » Preoteasa 2 în 1 și-a recunoscut plăcerea nevinovată: „Fantezia mea senzuală este să fiu legată de pat”
Preoteasa 2 în 1 și-a recunoscut plăcerea nevinovată: „Fantezia mea senzuală este să fiu legată de pat”

Preoteasa 2 în 1 și-a recunoscut plăcerea nevinovată: „Fantezia mea senzuală este să fiu legată de pat”

03 iul. 2024, 02:01,
BZI.ro, în Bursa Barfelor

Babele bârfitoare încep rubrica de azi cu o chestiune amuzantă de pe rețelele de socializare. Preoteasa din Ciordești este protagonista unei întâmplări amuzante. Nu mai e liniște în comună de când premărița 2 în 1 a lăsat un comentariu la o postare de pe Feisbuc. Aceasta și-a spus fantezia nevinovată. „Fantezia mea senzuală este să fiu legată de pat și să dorm 4 zile la rând”, a comentat pe rețelele de socializare. Oamenii din comună se tem că preoteasa n-a glumit și că are porniri de astea. Oricum, odată nu a venit la premărie o zi, iar localnicii au concluzionat. Dacă a uitat-o popelul legată?

Comentarii
  • Preotul Ionut e prea PROST pentru secolul acesta. El sta cu haita asta sa nu piarda postul de prot….Alina e o cwrva in toata regula…..

  • 🤫🤫🤫

    Alinuța noastra a fost petarda de lux a trantorului sef de la RAR, Dragos “ Mache” Mandachi. Dupa ce a fost arestat, parașuta a trecut in patul lui Alexe….

  • Cuptorul Moldovencei

    Prima conditie ca Alina Apostol sa intre in politica a fost sa ofere chisda. Si a oferit de la Fene pana la înalti prelați… pentru ea Danga, Pila, Cazacu etc sunt “desert”

  • Popo Ioane, mi-ar fi rusine cu o asa stricata. De nu ar fi adevarat, nu s-ar scrie…dar nevasta-ta, coana preoteasca o mananca pe paine….dimineata, la pranz si seara. Pofta buna Alino!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *