Premoniții sumbre! Mesaj halucinant, transmis de Andrei înainte de cumplitul accident rutier din Iași: „Cu motocicleta se moare, însă nu există un mod mai bun de a trăi timpul care ne este dat” – FOTO/VIDEO

01 apr. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Andrei Asandei, motociclistul care a murit la sfârșitul săptămânii trecute la Tomești, a postat, înainte de tragedie, un videoclip prin care transmitea mesaje halucinante. Acesta vorbea despre moarte și despre diavolii care sucesc încheietura mâinii pe accelerație

Premoniții sumbre. Andrei, motociclistul care a murit decapitat la Tomești, a postat, înainte de tragedie, un videoclip în care se discută despre moarte și diavoli.

„Se zice că, de fiecare dată când ne urcăm pe șaua motocicletei, împreună cu noi urcă îngeri și diavoli. Reprezentăm acel dualism ce transformă acest mod de viață într-un șir de emoții atât de puternice încât fac inima să alerge frenetic. Diavoli care ne întorc încheietura mâinii, de multe ori exagerând atât de irațional încât adrenalina îți ajunge direct în creier, lăsându-te multe minute cu sufletul la gură. Și îngeri, care cu aspectul și vocea celor care nu mai sunt printre noi, îndeamnă la prudență.

Da, este adevărat că pe motocicletă se moare! Se poate întâmpla oricăruia dintre noi. Cădem, ne lovim, ne accidentăm. Întâmplări care fac parte din experiența unică de motociclist Și care se transformă în amintiri extraordinare, în momente unice, care fac sa iasă soarele chiar și într-o zi ploioasă și rece de noiembrie. Întrebați-ne pe fiecare dintre noi ce am deveni dacă într-o zi ar trebui să renunțăm la această pasiune. Pregătiți-vă să auziți urletul tăcerii, să vedeți, în ochii noștri, privirea unui marinar constrâns să stea la mal cu fața la mare sau a unui pilot rămas fără aripi, care zărește, în fiecare zi, cerul”, se redă în videoclip.

„Cu motocicleta se moare, este adevărat”

Andrei a transmis riscurile la care se expun cei care iubesc motoarele pe două roți.

„Cu motocicleta se moare, este adevărat, însă nu există un mod mai bun de a trăi timpul care ne este dat. Și dacă încă nu ați înțeles nimic, atunci lăsați-o baltă! N-o să înțelegeți niciodată! Însă, dacă într-o zi vă veți plimba cu familia în mașină și din întâmplare întâlniți un motociclist și veți vedea cum fiul dumneavoastră salută cu ochi luminoși și plini de entuziasm, ați renunța să-l înțelegeți și pe el? El, cu a sa inocență, vede în noi acea scânteie pe care voi nu o puteți vedea. Și dacă motociclistul îi va răspunde la salut, nu e nimic straniu. Îngerii de pe pământ se salută mereu între ei, dar cine a pierdut aripile curajului și ale aventurii nu-și amintește. Asta suntem noi, motocicliștii: stranii și fermecătoare esențe ale vieții”, se precizează în videoclip.

Andrei Asandei, motociclistul care a murit la sfârșitul săptămânii trecute la Tomești, va fi înmormântat astăzi. Polițiștii încă anchetează decesul bărbatului. Aceștia trebuie să stabilească cum s-a produs tragedia.

„La data de 29 martie a.c., ora 12:10, pe raza localității Chicerea, județul Iași, a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un motociclist. Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul bărbatului. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Iată că, înainte de a muri în cumplitul accident de la Iași, Andrei a transmis un mesaj către iubitorii motoarelor pe două roți, și nu numai.

Comentarii
  • Prostane bine că nu ai omorât și pe alții
    Oofff Căti mai sunt că tine prin Copou ….

  • Premonitii de om prost.

  • 150 km/h în localitate

    Ăsta da motociclist !
    Adică, bun motociclist !
    Un motociclist bun !
    Să nu mai spună lumea despre el că era inconștient sau că își pierdea capul !
    Chiar și familia cred că poate fi liniștită și fără griji, eroul e acum marinar care stă cu fața la mare, precum el însuși a premonitizat. Că n-om fi la Baltimore să dăm cu nava în capul de pod !

  • 🕊️🕊️🕊️

    Gata cu asta, a murit, dați-l in poola mea de prost. Daca intra intr-o masina si mureau oameni nevinovati, cum era. Bine ca am scapt de el. Puct, caz inchis

  • I s-au recoltat organele? Atât doresc sa știu

  • kirik kre da mumu la beseni

    strazile sunt mai sigure fara acest nenorocit

  • GabiDumitrescu

    Ba da bah, exista moduri mai misto de a trai pe doua roti. Bicicleta ce are, pute, nu? Greu cind chiar ai de depus un efort considerabil ca sa urci un deal si apoi sa gusti coborirea… Plus de libertatea pe care o ai cind esti singur si nu auzi vreun huruit de motor nenorocit, ci cauciucurile rulind pe asfalt, vintul, cintecul pasarilor din padure. Ah, da, si cel mai important e ca nu mori ca prostul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *