Prima pagină » Sport » Premierul maghiar Viktor Orban este prezent la Sfântu Gheorghe, unde Sepsi joacă în Conference League
Premierul maghiar Viktor Orban este prezent la Sfântu Gheorghe, unde Sepsi joacă în Conference League

Premierul maghiar Viktor Orban este prezent la Sfântu Gheorghe, unde Sepsi joacă în Conference League

21 iul. 2022, 22:16, 1 ,
BZI.ro, în Sport

Premierul maghiar Viktor Orban este prezent joi seară la Sfântu Gheorghe, unde Sepsi joacă în Conference League împotriva slovenilor de la Olimpija Ljubljana, scrie GSP.

Viktor Orban a ajuns în România joi, cu două zile înainte să fie prezent la ultima zi a Universității de vară de la Tusvanyos, acolo unde este așteptat de zeci de mii de maghiari, după cum a relatat Libertatea.

Joi seară, Orban este prezent la meciul echipei de fotbal Sepsi Sfântu Gheorghe din Conference League. Sepsi, patronată de Laszlo Dioszegi, a câștigat recent Supercupa și Cupa României. Mare amator de fotbal, Orban conduce un guvern care a sprijinit puternic financiar cluburile din comunitățile de maghiari din afară țării.De altfel, premierul maghiar a și venit la meci însoțit de

Dioszegi, purtând un steag al clubului pe umeri și, potrivit Gazetei Sporturilor, a fost aclamat de tot stadionul.

Nicio televiziune din România nu transmite meciul

Pentru că nicio televiziune nu a achiziționat drepturile de difuzare, clubul a anunțat că meciul va putea fi urmărit pe contrul de YouTube al echipei din Sfântu Gheorghe, de la ora 21:00, scrie Gazeta Sporturilor.

Returul de la Ljubljana este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:00. Dacă trece de Olimpija Ljubljana, Sepsi va evolua cu câștigătoarea duelului dintre Rijeka (Croația) –Djurgardens (Suedia).

Marco Rossi a dezvăluit anterior că va fi prezent şi la meci, pentru a-l susţine pe conaționalul său, Cristiano Bergodi. „Mergem să vedem partida din această seară. Pe Cristiano îl cunosc bine. A muncit foarte mulți ani în România, iar sezonul trecut a făcut treabă foarte bună. În sezonul trecut a câștigat Cupa României, iar acum a câștigat Supercupa. În această seară mergem să-l susținem”, a spus Marco Rossi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *