Prima pagină » Local » Premierul Florin Cîțu este așteptat din nou la Iaşi! Întâlnirea cu oamenii din PNL va avea loc joi, 2 septembrie 2021 – EXCLUSIV
Premierul Florin Cîțu este așteptat din nou la Iaşi! Întâlnirea cu oamenii din PNL va avea loc joi, 2 septembrie 2021 - EXCLUSIV

Premierul Florin Cîțu este așteptat din nou la Iaşi! Întâlnirea cu oamenii din PNL va avea loc joi, 2 septembrie 2021 – EXCLUSIV

31 aug. 2021, 13:04,
BZI.ro, în Local

Premierul Florin Cîțu, candidat la şefia Partidului Naţional Liberal, este aşteptat din nou la Iaşi. Joi, 2 septembrie 2021, va avea loc o întâlnire a Colegiului Director Judeţean din PNL Iaşi, la un hotel din zona centrală a municipiului.

Colegiul Director Județean (CDJ) este format din BPJ, președinții organizațiilor locale de pe raza județului, respectiv, primarii, viceprimarii municipiului capitală de județ și vicepreședinții Consiliului Județean- membri ai PNL.

 

Premierul Florin Cîțu va veni la Iași pentru a-i convinge pe liberali să îl voteze

Conform informațiilor exclusive deținute de reporterii bzi.ro, premierul Florin Cîțu urmează să fie prezent joi, 2 septembrie, în Iași. Acesta speră că îi va câștiga de partea lui pe liberalii de județ în contextul in care pe data de 25 septembrie urmează să se aleagă președintele PNL.  Premierul va veni pentru a participa la întâlnirea Colegiului Director Județean PNL Iași.

La aceste discuţii ar urma să fie prezent şi Florin Cîțu. Întâlnirea va debuta la ora 12.00, când este aşteptat să ajungă şi premierul României. Acesta îşi va expune moţiunea prin care speră să câştige voturile liberailor la congresul ce va avea loc în 25 septembrie 2021.

Atât Ludovic Orban cât și Florin Cîțu au mai fost la Iași

Pe data de 3 iulie 2021, au avut loc alegeri interne pentru șefia organizației județene a PNL Iași. La evenimentul de la Teatrul Național Iași au fost așteptați atât premierul Florin Cîțu, cât și Ludovic Orban, liderul PNL.

Înainte ca Alexandru Muraru să câștige alegerile interne de la PNL Iași, Florin Cîțu a declarat că îl susţine şi că vrea să facă din PNL cel mai mare partid din România:

„Sunt astăzi aici pentru a-mi susține nu doar un consilier ci și un prieten. Aceste alegeri sunt despre ceea ce vrem noi să fie PNL pe scena politică în următorii patru ani de zile. Trebuie să avem curajul să știm de ce nu suntem cel mai mare partid din România. Am făcut ce au făcut și ceilalți. Am promis dar nu am făcut”, a declarat Florin Cîțu.

Campanie electorală între Florin Cîțu și Ludovic Orban

Alegerile interne din PNL urmează să aibă loc pe data de 25 septembrie când are loc Congresul Național. De altfel, în interiorul formaţiunii politice s-au format două tabere. Una dintre acestea îl susţine pe Florin Cîțu, iar cealaltă pe Ludovic Orban.

Între cei doi candidaţi, unul premier celălalt șeful Camerei Deputaţilor, au avut loc mai multe conflicte verbale. Ei și echipele de susţinători şi-au aruncat în spaţiul public mai multe acuzaţii. Totuşi, recent, Ludovic Orban a declarat faptul că nu îl va mai ataca pe Florin Cîțu și își va concentra campania electorală pe proiectele pe care urmează să le implementeze:

„Din păcate, după intrarea în cursă a lui Florin Cîțu am avut o perioadă destul de dificilă care a cam bulversat Partidul Național Liberal. Sigur că eu m-am ferit să intru în acest joc. Uneori am mai scăpat câte o critică, câte o vorbă aspră la adresa câteunui coleg și vreau să vă spun că din momentul în care a început faza în care fiecare candidat își prezintă moțiunea, singura mea preocupare va fi să arăt ce vrem să facem noi cu România și ce vreau să fac eu pentru PNL”, a declarat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *