Prima pagină » Actualitate » Premierul Florin Cîțu, despre demisie sa: „Cum să îmi dau demisia? Noi avem nevoie de guvern” – VIDEO
Premierul Florin Cîțu, despre demisie sa: „Cum să îmi dau demisia? Noi avem nevoie de guvern” - VIDEO

Premierul Florin Cîțu, despre demisie sa: „Cum să îmi dau demisia? Noi avem nevoie de guvern” – VIDEO

30 sept. 2021, 16:28,
în Actualitate

Prim-ministrul României Florin Cîțu a declarat că nu ia în calcul să demisioneze pentru că această decizie n-ar fi în folosul nimănui, numindu-l gest iresponsabil.

Acesta afirmă că demisia lui nu va stinge criza politică actuală din Guvern.

Florin Cîțu declară că nu intenționează să demisioneze

Premierul Florin Cîțu a afirmat că nu ia în considerare varianta să demisioneze. Astfel încât, acest gest ar fi iresponsabil și nu ar aduce niciun lucru bun.

„Nu, ar fi un gest iresponsabil. Nu ar stinge niciun conflict. Ar însemna să lăsăm România fără Guvern. Eu niciodată nu îi voi lăsa pe români fără Guvern în acest moment.
Dacă alţii vor acest lucru, vor merge în Parlament USR-PLUS cu PSD şi AUR şi vor da jos Guvernul şi vom merge la negocieri”, a afirmat premierul.

Premierul vede conflictul actual fiind în dezavantajul populației

Întrebat despre situația conflictelor din Guvern, Cîțu a afirmat că tot ce se întâmplă are un impact negativ asupra populației. Astfel că, cei din Guvern ar trebui să se concentreze pe rezolvarea problemelor actual care îi presează pe români.

„Din punctul nostru de vedere, e iresponsabil ce se întâmplă astăzi în Parlament. Cei care vor să dea astăzi Guvernul jos aruncă ţara în haos.
Eu cred că există şi parlamentari responsabili în Parlament, care pun mai presus interesul românilor în faţa celui personal sau cel de partid, și cu aceia vom discuta”, a spus Florin Cîţu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *