Prima pagină » Eveniment-Social » Premieră la UMF Iași. Au fost acreditate trei programe de master la Facultatea de Farmacie
Premieră la UMF Iași. Au fost acreditate trei programe de master la Facultatea de Farmacie

Premieră la UMF Iași. Au fost acreditate trei programe de master la Facultatea de Farmacie

09 aug. 2024, 11:20,
în Eveniment-Social

Anul universitar 2024-2025 va începe la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași cu o  ofertă educațională mai bogată. Este vorba de trei programe de studii universitare de masterat, care se vor derula în cadrul Facultății de Farmacie, Universitatea de Medicina și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași, începând cu anul universitar 2024-2025:

  • Cosmetică avansată și wellness, masterat profesional, pe durata a 2 ani;
  • Evaluarea siguranței produselor farmaceutice, masterat de cercetare științifică, pe durata a 2 ani;
  • Regulatory affairs – Reglementare şi autorizare ȋn domeniul farmaceutic, masterat de cercetare științifică, pe durata a 1 an.

Premieră la UMF Iași

Cele trei programe de masterat au primit aviz favorabil din partea Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior în data de 1 august 2024.

„Încă din ianuarie am început procedura de înscriere în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior a celor trei programe de master și validarea calificărilor care vor fi obținute de către viitorii absolvenți ai acestora, respectiv de specialist în Cosmetologie, de asistent de cercetare în farmaco-vigilență și de asistent de cercetare în reglementare și autorizare în domeniul farmaceutic.

Programele de studii universitare de masterat urmăresc formarea de specialiști înalt calificați care să dețină cunoștințe teoretice solide și abilități practice în domeniul specific și armonizarea cunoștințelor, competențelor și abilităților cursanților la cerințele și exigențele pieței muncii”, a subliniat prof. univ. dr. Lenuța Profire, decanul Facultății de Farmacie din cadrul UMF Iași.

Calendarul înscrierilor și numărul total de locuri disponibile pentru fiecare dintre cele trei programe de master vor fi afișate în curând pe site-ul Universității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *