Prima pagină » Local » Prejudiciu uriaş făcut de un tânăr care a spart ușa unui tramvai PESA! Poliţiştii l-au reținut  – EXCLUSIV
Prejudiciu uriaş făcut de un tânăr care a spart ușa unui tramvai PESA! Poliţiştii l-au reținut  - EXCLUSIV

Prejudiciu uriaş făcut de un tânăr care a spart ușa unui tramvai PESA! Poliţiştii l-au reținut  – EXCLUSIV

20 ian. 2022, 15:14,
în Local

Poliţiştii ieșeni l-au reținut pe un individ care a făcut un prejudiciu mare după ce a spart ușa unui tramvai PESA. Tânărul se confruntă şi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În ultimele luni, de când au apărut noile tramvaie PESA, CTP a semnalat mai multe nereguli făcute de călători și i-a îndemnat pe aceștia să respecte bunul public.

Un tânăr a făcut un prejudiciu uriaș după ce a spart ușa unui tramvai PESA, iar poliţiştii l-au reținut

Așadar, conform datelor existente, un individ în vârstă de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către poliţiştii ieșeni. Bărbatul a şpar ușa unui tramvai PESA:

La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 32 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în dimineaţa zilei de 19 ianuarie a.c., bărbatul ar fi distrus geamul de la uşa unui tramvai. La data de 20 ianuarie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. arată oamenii legii.

Vă aducem aminte faptul că prejudiciul este unul ridicat mai ales în contextul în care un tramvai PESA a costat 2 milioane de euro.

 

Mai mulți ieșeni au vandalizat tramvaiele PESA din Iași

Evenimentul nu este unul singural. De la momentul în care tramvaiele PESA au intrat în circulație, în Iași, mai mulți ieșeni le-au vandalizat. Vă aducem aminte faptul că pe data de 10 decembrie un individ a scris cu markerul pe un scaun din tramvai:

„Le recomandăm tuturor călătorilor noștri să păstreze tramvaiele și autobuzele în cea mai bună stare atunci când le folosesc. Împreună menținem un serviciu de transport în comun modern și civilizat!”, au transmis reprezentanții CTP Iași la acea dată.

O altă faptă de vandalizare s-a produs în momentul în care o tânără a rupt capacul portului USB montat în partea din spate a tramvaiului, apoi, împreună cu cealaltă persoană aflată lângă ea, a încercat să scoată dispozitivul din peretele mijlocului de transport, încercările fiind în zadar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024