Duminică, 17 martie 2024, în intervalul orar 12:30-14:30, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași (UMF), va avea loc un nou curs gratuit de anatomie, ținut de prof. univ. dr. Cristinel Stan.
Candidații la admiterea pentru UMF Iași pot participa la cursuri de pregătire gratuită
Candidații la concursul de admitere organizat de UMF Iași pentru facultățile de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie au ocazia să participe duminică, 17 martie 2024, în limita locurilor disponibile (120 de persoane), la un nou curs gratuit de anatomie, ținut de prof. univ. dr. Cristinel Stan.
Vor fi aprofundate două capitole, țesuturi și sistemul osos, ale manualului „Anatomie și fiziologie umană pentru admiterea la facultățile de medicină”, Krumhardt B, Alcamo IE, Barron’s și Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș.
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-anatomia-si-fiziologia-omului/. În momentul în care s-au ocupat cele 120 de locuri, aceste se dezactivează.
Dispare admiterea pe bază de test grilă la specializările cu durata de trei ani
Amintim faptul că metodologia concursului de admitere la UMF Iași, valabilă pentru cel organizat pentru programele de studii de licență în limba română, în anul universitar 2024-2025, vine cu schimbări majore.
Dispare admiterea pe bază de test grilă la specializările cu durata de trei ani, astfel că pentru programele de studiu de 180 de credite, respectiv Nutriție și dietetică, Tehnică dentară, Asistență de profilaxie stomatologică, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, Balneo-fiziokinetoterapie și recuperare, Audiologie și protezare auditivă, Asistență de Farmacie, Radiologie și Imagistică, concursul de admitere se va organiza prin selecție pe bază de dosare.
Admiterea pe bază de test grilă rămâne la specializările Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Asistență Medicală Generală și Bioinginerie. Pentru ocuparea locurilor subvenționate de la bugetul de stat și a celor cu taxă în lei, pentru aceste specializări, concursul de admitere din Sesiunea Iulie constă în susținerea unei probe scrise, cu durata de trei ore. Nota obținută la testul grilă reprezintă nota de admitere.
Candidații se vor înscrie la concursul de admitere exclusiv online, prin completarea unui formular tip, accesând platforma dedicată concursului de admitere, de pe portalul www.umfiasi.ro, conform calendarului concursului de admitere.
Ce titlu kinky 🙂
Bravo Profului Dr. Cristinel Stan de la UMF Iasi